Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι off the record απαντήσεις του Μάνου Δασκαλάκη για τις αποκαλύψεις τις Πάτρας

Οι off the record απαντήσεις του Μάνου Δασκαλάκη για τις αποκαλύψεις τις Πάτρας

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News, τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού

Μέχρι την περασμένη Τετάρτη, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη στην Πάτρα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποτελούσε «κόκκινο πανί» τόσο για την 33χρονη όσο και για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Πλέον, οι γονείς των τριών αδικοχαμένων παιδιών φαίνεται να βαδίζουν σε χωριστούς δρόμους αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση. Ο Μάνος Δασκαλάκης από εκεί που δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για τον αστυνομικό συντάκτη, πλέον δίνει απαντήσεις. Έστω και off the record…

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News, τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού.

Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στο δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή. O Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε να σχολιάσει την αποκάλυψη του δημοσιογράφου. Είπε στον Πέτρο Κουσουλό ότι η επίμαχη καταγγελία είχε γίνει από μια κακή γειτόνισσα που δεν τους χώνευε καθόλου και πως από τη διερεύνηση της υπόθεσης, δεν προέκυψε κάτι. «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν κακοποιούσε τα παιδιά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης «έβραζε» τις προηγούμενες εβδομάδες με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Θεωρούσε πως εκείνος μαζί με ορισμένους άλλους δημοσιογράφους ακόμα και γιατρούς, είχαν δώσει από μόνοι τους, τεράστιες διαστάσεις σε κάτι που όπως πίστευε δεν υπήρχε. Μετά τη σύλληψη της 33χρονης και τη βαρύτατη κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο 30χρονος αναδιπλώθηκε και πλέον διαχωρίζει τη θέση του.

Δείτε τι είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τον off the record διάλογο που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη:

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024