Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Ο Δασκαλάκης διαχωρίζει τη θέση του από την Πισπιρίγκου και εξαπολύει «βόμβες» - Το σκοτεινό παρελθόν

Πάτρα: Ο Δασκαλάκης διαχωρίζει τη θέση του από την Πισπιρίγκου και εξαπολύει «βόμβες» – Το σκοτεινό παρελθόν

«Βρες μου κάποιον να δείρει τον Μάνο»

Τις σκοτεινές πλευρές που κρύβονται πίσω από τις κλειστές πόρτες και τα «τέρατα» που κρύβουν μέσα τους οι άνθρωποι βγάζει στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση της Πάτρας.

Ο ασκός του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε με τη σύλληψη της Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ωστόσο αυτό φαίνεται να ήταν η αρχή της υπόθεσης και όχι το τέλος της.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη, μόνο ιδεατή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πλέον, όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών, οι σκοτεινές πτυχές της οικογένειας αρχίζουν να φωτίζονται και το όσα αποκαλύπτονται μόνο… όμορφα δεν είναι.

Στόματα ανοίγουν επώνυμα ή ανώνυμα, περιστατικά που ίσως δεν αξιολογούνταν στο παρελθόν αρχίζουν να δένουν το ένα με το άλλο κι όσο προχωράει αυτή η ιστορία, το μούδιασμα που αισθάνεται η κοινή γνώμη για όσα αποκαλύπτονται, ολοένα και δυναμώνει και παγώνει το μέσα της.

«Τον Μάνο τον νοιάζει μην πάει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του»

Μετά τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας των τριών παιδιών, το ζευγάρι -που μέχρι πριν λίγες ώρες δήλωνε ενωμένο- αρχίζει να… τα σπάει. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γνωστών, φίλων, συγγενών, περίοικων φαίνεται πως δεν είχε σε… μεγάλη εκτίμηση τον Μάνο Δασκαλάκη, κι εκείνος το ίδιο.

Φάνηκε άλλωστε, όταν την έπιασαν και την έφεραν στην Αθήνα όπου της απαγγέλθηκε κατηγορία για την δολοφονία της κόρης της εκείνος έσπευσε να διατηρήσει τις αποστάσεις του.

Το κατήγγειλε άλλωστε και η ίδια λέγοντας ότι «το μόνο που τον νοιάζει είναι να μην τον μπλέξουν και φοβάται μην πάει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του».

«Βρες μου κάποιον να δείρει τον Μάνο»

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να ζήτησε από έναν γνωστό της να της βρει κάποιον για να ξυλοφορτώσει τον Μάνο Δασκαλάκη «έτσι ώστε να τον τραυματίσει και να μην μπορεί να δουλέψει στην Αθήνα και να γυρίσει στην Πάτρα».

Κατά την ίδια πηγή η Πισπιρίγκου φέρεται να του είπε ότι «αν πέσω θα τον πάρω μαζί μου». Ο μάρτυρας που εργάζεται ως ασφάλεια υψηλών προσώπων μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές για όλα όσα γνωρίζει.

Ανέφερε ακόμη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε εάν έχει κάποιον γνωστό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθει για την πρόοδο στην έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ ρώτησε εάν ισχύει πως όποιος οδηγείται για κατάθεση – ανάκριση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών «σπάει» μέσα σε 15 λεπτά της ώρας.

«Πιστεύω ότι ο Μάνος κάτι γνωρίζει», ανέφερε στην συνέντευξη του, ενώ ερωτηθείς για την εικόνα που αποκόμισε από τις επαφές του με την Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως η γυναίκα «είχε πλήρη γνώση της κατάστασης, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένη και ήρεμη. Δεν ήταν άνθρωπος που είχε χάσει τρία παιδιά. Είδα έναν άνθρωπο που δεν φοβάται, δεν είχε αίσθηση κινδύνου».

Έβαζαν κάμερες ο ένας στον άλλον

Η λογίστρια και γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στην Πάτρα, Λίνα Αντωνοπούλου, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1 παραδεχόμενη πως «η γειτονιά ήξερε πράγματα και πιστεύω ότι θα αρχίσει να μιλάει σιγά – σιγά».

Όπως είπε η κ. Αντωνοπούλου, «ο Μάνος είναι πολύ ευγενικό παιδί, πολύ ήρεμο, γλυκύτατο παιδί. Η Ρούλα ήταν πάρα πολύ κλειστή σαν άνθρωπος. Το πρόσωπο της ερμήνευε κάτι, πως ήταν το εντελώς αντίθετο από αυτό που ήταν ο Μάνος».

«Όλοι μα όλοι στον πρώτο θάνατο, της Μαλένας, σοκαριστήκαμε. Απλά δεν υπήρχε η υποψία ότι κάτι έχει γίνει. Μετά τον θάνατο της Ιριδας, άρχισε να ακούγεται εδώ στην γειτονιά ότι κάτι γίνεται με την μάνα, αρχίσαμε να λέμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει», συμπλήρωσε η γειτόνισσα.

Μάλιστα, αποκάλυψε και κάτι που εφόσον ισχύει, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό, αναφέροντας πως «ακούγαμε στην γειτονιά ότι έβαζε ο ένας στον άλλον κάμερες, ότι ο ένας είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε τον άλλον, η Ρούλα τον Μάνο ή ο Μάνος την Ρούλα». Σ

χετικά με την σπιτονοικοκυρά, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, αν και όπως είπε η ίδια βρίσκεται στην γειτονιά τα τελευταία 25 χρόνια, η κ. Αντωνοπούλου είπε «δεν την ξέραμε, δεν έβγαινε έξω η σπιτονοικοκυρά, δεν είχε επαφή με τον κόσμο».

«Δεν υποστηρίζω καμία Ρούλα, θέλω να μάθω τι έγινε στα παιδιά μου»

Την ίδια στιγμή, αποστάσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου επιχειρεί να κρατήσει ο Μάνος Δασκαλάκης και μέσα από συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Στην συνέντευξη του, απόσπασμα της οποίας παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Μάνος Δασκαλάκης λέει, «δεν είμαι εξαφανισμένος. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρυφτώ. Δεν έκρυψα ποτέ τίποτα και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα» φαίνεται να λέει ο Μάνος Δασκαλάκης στο βίντεο με τη φωνή του να σπάει για πρώτη φορά.

»Πάντα δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Από εδώ και πέρα η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από που βρέθηκε η κεταμίνη. Από που την προμηθεύτηκε. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά» αναφέρει σε άλλο σημείο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024