Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Shopflix.gr δίπλα στους μικρούς μαχητές του Συλλόγου Ελπίδα

To Shopflix.gr δίπλα στους μικρούς μαχητές του Συλλόγου Ελπίδα

Το Shopflix.gr βάζει γκολ (και) στα δίχτυα της ανθρωπιάς και της κοινωνικής προσφοράς. Βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του «Συλλόγου «Ελπίδα» μοιράζοντας δώρα και χαρά στους πιο μεγάλους αγωνιστές της ζωής.

Αποδεικνύοντας με χειροπιαστό και απολύτως αποτελεσματικό τρόπο το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που το χαρακτηρίζει το Shopflix.gr, η μεγαλύτερη ηλεκτρονική αγορά, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του Συλλόγου «Ελπίδα» που δίνουν τον σπουδαιότερο αγώνα της ζωής τους.

Συμπαραστάτης στο εξαιρετικό έργο του Συλλόγου «Ελπίδα» μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά, με στελέχη του Shopflix.gr να παίζουν και να μιλούν μαζί τους.

Ο πρώτος σκόρερ στις online αγορές, το Shopflix.gr, βάζει γκολ και στα δίχτυα της ανθρωπιάς και της ευαισθησίας, δείχνοντας έμπρακτα πώς μια σύγχρονη εταιρεία, μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση του κόσμου μας, με τη δύναμη που της δίνει η συγκινητικά μεγάλη αποδοχή του καταναλωτικού κοινού παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Δίπλα στους νικητές της ζωής

Από ομάδα σε ομάδα, έτσι δημιουργήθηκε και έτσι λειτουργεί το SHOPFLIX.gr.

H «ψυχή» του είναι μια δυναμική ομάδα ταλαντούχων Ελλήνων τεχνικών, experts πωλήσεων, content creators και πολλών ακόμα, που τόλμησαν να σχεδιάσουν μια δυναμικά εξελισσόμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών, με άπειρες επιλογές, θέτοντας ως επίκεντρο τον πελάτη και στόχο την πανελλαδική κάλυψη.

Για αυτό τον λόγο, αποφάσισε να στηρίξει τις ομάδες όλων πανελλαδικά.

Με ένα κλικ, αναρίθμητα αγαθά φθάνουν στην πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα!

Με στόχο οι ηλεκτρονικές αγορές να γίνονται εύκολα, απλά και άμεσα το Shopflix.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει δυναμικά εξελισσόμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών η οποία περιλαμβάνει από smartphone, laptop, κονσόλες και αξεσουάρ, μέχρι χιλιάδες βιβλία, παιχνίδια, είδη προσωπικής φροντίδας, υγείας και ομορφιάς, βρεφικά προϊόντα, είδη για το σπίτι ακόμα και είδη για κατοικίδια ή προϊόντα για hobbies όλων των ειδών.

Ήδη δε από το ξεκίνημά του το SHOPFLIX.gr συνεργάζεται με δεκάδες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, οι οποίες είναι προσεκτικά επιλεγμένες ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών.

Το σύνθημα λοιπόν που ταιριάζει απόλυτα με τη φράση-ταυτότητα του SHOPFLIX.gr ως «το Marketplace όλης της Ελλάδας», είναι ένα: «Βάλτε γκολ στον τρόπο που ψωνίζετε, με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα» και το Shopflix.gr παίρνει την «ασίστ» σας και σκοράρει και σε άλλα δίχτυα με υψηλό αίσθημα εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024