ΗΠΑ: Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι θα αποχωρήσει από τη θέση της για να εργαστεί σε κανάλι
Το CNN μεταδίδει πως η εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας θα παραμείνει στη θέση της έως το «περίφημο» δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου.
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη θέση της, προκειμένου να εργαστεί για το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, μετέδωσαν σήμερα ο ιστότοπος Axios, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN και οι New York Times.
Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τις προθέσεις της Ψάκι, η οποία απουσιάζει εδώ και ημέρες από την αίθουσα του briefing, καθώς διαγνώστηκε θετική στον Covid-19.
Σύμφωνα με το Axios, το πρώτο μέσο που αποκάλυψε την πληροφορία, η 43χρονη Τζεν Ψάκι βρίσκεται σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με το MSNBC, ένα δίκτυο με προοδευτικό προσανατολισμό, το οποίο έχει ήδη προσλάβει την πρώην εκπρόσωπο Τύπου της αντιπροέδρου, Κάμαλα Χάρις, Σιμόν Σάντερς.
Το CNN μεταδίδει πως η εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας θα παραμείνει στη θέση της έως το «περίφημο» δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου, αφότου ακυρώθηκε τις δύο προηγούμενες χρονιές εξαιτίας της πανδημίας.
Η Τζεν Ψάκι είχε αναφέρει την άνοιξη του 2021 ότι σκόπευε να περάσει μία ακόμη χρονιά σε αυτή την άκρως εκτεθειμένη θέση, εξηγώντας πως θα ήθελε να περάσει χρόνο με τα δύο παιδιά της.
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, αφότου ανέλαβε διάφορες θέσεις στους κόλπους της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια των δύο θητειών Ομπάμα, εργάστηκε στο CNN το 2017 ως πολιτική σχολιάστρια.
Κατόπιν, εντάχθηκε, το Νοέμβριο του 2020, στην ομάδα «μετάβασης» που είχε κληθεί να προετοιμάσει την άφιξη του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο.
- Υδατοκαλλιέργεια: Στο 1 εκατ. τόνους η παραγωγή στην ΕΕ αξίας 4,6 δισ. ευρώ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Δημιουργία παραποτάμιου πάρκου έκτασης 60 στρεμμάτων
- «Κράξιμο» από τον Νέβιλ: «Στην Τσέλσι δεν ξέρουν τι κάνουν»
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κοβέσι: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά και στην ανυποληψία
- Η κόρη του Eminem μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της
- Αλέξης Τσίπρας στο φόρουμ των Δελφών: Δεν ζούμε πλέον σε κανονική χώρα, ο Μητσοτάκης έπρεπε να είχε παραιτηθεί – Έχω χρέος να συμβάλλω στην επιστροφή της σταθερότητας
- Άγιος Δημήτριος: «Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα καπετάνιε μου» – Συγκλονίζει η ανάρτηση του ταξίαρχου για τον γιο του
- Ο Ντιαλό είναι ο κορυφαίος αμυντικός της Euroleague (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tati-y-adri-mGCpUTubtdg-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442