Ο διαιτητής Αγκάγεφ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ο Πελίτο στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Ο Αζέρος Αλιγάρ Αγκάγεφ θα διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ ο Βόσνιος Ιρφάν Πελίτο θα είναι ο πρώτος διαιτητής του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές για τις αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ και δεύτερης των πλέι άουτ της Superleague, που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο.
Για τα δύο μεγάλα ντέρμπι της Κυριακής ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όρισε διαιτητές από την πρώτη κατηγορία της UEFA, με τον Αζέρο Αλιγάρ Αγκάγεφ να σφυρίζει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ (3/4, 20:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τον Βόσνιο Ιρφάν Πελίτο να διευθύνει το Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ (3/4, 19:00).
Όσον αφορά τον Αζέρο που θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη, έχει διευθύνει το περσινό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3-0, αλλά και τα Ατρόμητος-Λάρισα 1-1 και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0. Επιπλέον, έχει παρελθόν με την Ένωση, καθώς ήταν πρώτος διαιτητής στην εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από τη Ζόρια, για το Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Νικολακάκης, Παπαδάκης, τέταρτος ο Παπαδόπουλος και στο VAR ο Βούλγαρος Καμπάκοφ μαζί με τον Πετρόπουλο.
Από την άλλη, ο Βόσνιος που ορίστηκε στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, έχει σφυρίξει στα περσινά ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-2, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2 και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2. Την Κυριακή, θα έχει ως βοηθούς τους Μεϊντάνας και Μπουξμπάουμ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φωτιάς και στο VAR θα βρίσκονται ο Ισπανός Ντε Ρικάρντο και ο Φωτόπουλος.
Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής: Σάββατο 2/4
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Μακέλι ορίστηκε να σφυρίξει στα πλέι οφ του Champions League, ενώ η ΑΕΚ έκανε θόρυβο για τον Ολλανδό, μέσω σεναρίων, και με μαγική εικόνα για τη διαιτησία του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Η ηγετική παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία όλης της ομάδας – Η ομιλία του προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και όσα είπαν από πλευράς παικτών Ρέτσος και Ποντένσε.
Η ηγετική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη: Είμαστε οι καλύτεροι και όλα εξαρτώνται από εμάς – Θέλω πέντε νίκες έως τα πλέι οφ – Τεράστιο πριμ για πρόκριση επί της Λεβερκούζεν και έξτρα μπόνους για το 5Χ5.