Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Αισθάνεται σαν ξένο σώμα τώρα που είναι στο κρατητήριο» η Ρούλα Πισπιρίγκου, λέει ο δικηγόρος της  

Πάτρα: «Αισθάνεται σαν ξένο σώμα τώρα που είναι στο κρατητήριο» η Ρούλα Πισπιρίγκου, λέει ο δικηγόρος της  

Όταν ρωτήθηκε αν ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει την μητέρα των παιδιών του, ο συνήγορός της απάντησε: «Εξ όσων μου είπε, ναι, βεβαίως».

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος ενδέχεται να συνοδεύσει – μαζί με τον συνάδελφό του που διόρισε αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη, Κωνσταντίνο Ζάρδα – την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώπιον της ανακρίτριας, το πρωί της Δευτέρας.

«Πράγματι, έγινε μια προσέγγιση από την πλευρά της οικογένειας. Αυτή τη στιγμή, ετοιμάζομαι να αναχωρήσω για την Αθήνα, προκειμένου να κάνω μια κουβέντα μαζί της, να μελετήσω φυσικά τη δικογραφία και τα υπόλοιπα έγγραφα και, στη συνέχεια, θα αποφασίσω εάν θα αναλάβω την υπόθεση», δήλωσε στο GRTimes o Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ποιος είναι ο δικηγόρος που διόρισε αυτεπάγγελτα η ανακρίτρια

Μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις δύο ποινικολόγων, η ανακρίτρια διόρισε αυτεπάγγελτα ως νέο συνήγορο της κατηγορούμενης, τον Κωνσταντίνο Ζάρδα, ο οποίος πήρε διαβιβαστικό και πήγε στη ΓΑΔΑ, όπου επισκέφτηκε την Ρούλα Πισπιρίγκου, με την οποία συνομίλησε επί 40 λεπτά.

Ο κ. Ζάρδας, μιλώντας στον Alpha, μετά την συνάντησή του με την 33χρονη, δήλώσε:

«Την είδα ιδιαίτερα καταβεβλημένη. Δεν έχει κανένα ποινικό παρελθόν, δεν έχει καμία σχέση γενικά ακόμη και με τα ελαφρύτερα αδικήματα, δεν έχει διαπράξει ποτέ κάποιο αδίκημα, είναι η πρώτη φορά που αναμειγνύεται και έχει πέσει κυριολεκτικά στα βαθιά, στα βαθύτατα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και προσέθεσε: «Αυτό την έχει καταβάλει, την έχει τρομάξει. Την τρομάζει ιδιαίτερα η πιθανότητα να οδηγηθεί στις φυλακές – έστω ως προσωρινά κρατούμενη για οποιοδήποτε διάστημα – ανθρώπινα. Είναι σαν ξένο σώμα, αισθάνεται δηλαδή σαν ξένο σώμα τώρα που είναι στο κρατητήριο».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου συνομίλησε με τον σύζυγό της και πατέρα των τριών άτυχων παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Ζάρδας απάντησε πως η 33χρονη του είπε ότι «έχουν μιλήσει τηλεφωνικά. Δεν συγκράτησα πότε ήταν η τελευταία επαφή τους», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει την μητέρα των παιδιών του, ο συνήγορός της απάντησε: «Εξ όσων μου είπε, ναι, βεβαίως».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024