Την Κυριακή (3/4) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση από βαθμολογικής πλευράς.
Την Πέμπτη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού με πρωινή προπόνηση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι τακτικής.
Οι Φεντερίκο Μακέντα και Ραμόν Λούντκβιστ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ στη σημερινή προπόνηση ενσωματώθηκαν οι Φώτης Ιωαννίδης και Νίκος Χριστογεώργος, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Νέων.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.