Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίν Λεπέν: Η viral φωτογραφία που αγκαλιάζει μαύρη γυναίκα σαν να σιχαίνεται

Μαρίν Λεπέν: Η viral φωτογραφία που αγκαλιάζει μαύρη γυναίκα σαν να σιχαίνεται

Μια φωτογραφία της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία.

Είναι ακροδεξιά, είναι ρατσίστρια, μισεί τους Άραβες και τους μαύρους, και βαθιά μέσα της πιστεύει όπως και ο πατέρας της ότι η λευκή φυλή είναι ανώτερη και όλοι οι άλλοι είναι υπάνθρωποι.

Πιστεύει ότι η Γαλλία πρέπει να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οραματίζεται ένα κράτος πρόνοιας μόνο για τους Γάλλους και όλοι οι άλλοι να πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στο δρόμο, και πιστεύει ότι η θανατική ποινή είναι απαραίτητο να επιστρέψει ως μέτρο παραδειγματισμού.

Τώρα όμως που βρισκόμαστε στην προεκλογική εκστρατεία για τις Προεδρικές στη Γαλλία, τα ξεχνάει όλα, αρκεί να κερδίσει μια ψήφο παραπάνω. Όπως για παράδειγμα η φωτογραφία της, που έχει αγκαλιάσει μια μαύρη γυναίκα. Η Μαρίν Λεπέν

Σιχάθηκε

Η Λεπέν έκανε περιοδεία στη Γουαδελούπη (που είναι υπερπόντιο Γαλλικό έδαφος) και προκειμένου να δείξει πόσο καλή είναι, και ότι δεν έχει σχέση με τον ρατσισμό που την κατηγορούν, την αγκάλιασε.

Όμως ο φωτογραφικός φακός είναι άτιμο πράγμα και δεν μπορείς να κρυφτείς. Ενώ η Λεπέν έχει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της που αγκαλιάζει τη μαύρη γυναίκα, το δεξί της χέρι, μαρτυράει όλη την αλήθεια.

Ακουμπά τη γυναίκα στο φόρεμα στον ώμο της αλλά εκεί που τελειώνει το φόρεμα και αρχίζει το μαύρο δέρμα, η Λεπέν έχει σηκώσει τα δάχτυλα της σαν να σιχαίνεται να μην την αγγίξει και μολυνθεί. Είναι σαν να ξεκινούν ακαθαρσίες και να μην θέλει να τις αγγίξει.

Η φωτογραφία ανέβηκε στα Γαλλικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αμέσως έγινε viral με τους χρήστες στην αρχή να εκπλήσσονται με την αγκαλιά αλλά μετά να εντοπίζουν το λάθος και το πραγματικό πρόσωπο της ακροδεξιάς και του εθνικισμού.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024