Η Τουρκία αύξησε την ετοιμότητα του Πολεμικού της Ναυτικού εξαιτίας της απειλής των ναρκών στην Μαύρη Θάλασσα, μεταδίδει το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinform επικαλούμενο δηλώσεις του τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.
«Σε πολεμική ετοιμότητα»
«Τα πλοία μας, ναρκαλιευτικά και αεροσκάφη περιπολίας του πολεμικού ναυτικού βρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα. Κάθε μήνυμα που λαμβάνεται αξιολογείται και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες. Οι νάρκες που εντοπίζονται καταστρέφονται αμέσως με ασφάλεια» δήλωσε ο Τούρκος υπουργός.
«Απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων, σχετικά με την χώρα προέλευσης των ναρκών αυτών, ο Χουλουσί Ακάρ, είπε ότι δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία.
«Εάν θα ήταν νάρκες που έβαλε η Ουκρανία ή άλλες νάρκες, δεν θα ήταν σωστό να ειπωθεί οτιδήποτε, χωρίς να είμαστε βέβαιοι γι αυτό. Η δουλειά μας συνεχίζεται» δήλωσε ο Ακάρ.
Σύμφωνα με τον ίδιο τα πλοία έχουν ειδοποιηθεί για τους ενδεχόμενους κινδύνους.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας