Παρασκευή 03 Ιουλίου 2026
weather-icon 34o
Μπαμπάς για έβδομη φορά ο Άλεκ Μπάλντουιν

Μπαμπάς για έβδομη φορά ο Άλεκ Μπάλντουιν

Ο 68χρονος ηθοποιός και η 38χρονη σύζυγός του θα υποδεχτούν φέτος το έβδομο παιδί τους.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Η σύζυγος του Άλεκ Μπάλτουιν, Χιλάρια είναι έγκυος.

Το χαρμόσυνο νέο ανακοίνωσαν οι δυο τους με υπερηφάνεια. Ο 68χρονος ηθοποιός και η 38χρονη σύζυγός του θα υποδεχτούν φέτος το έβδομο παιδί τους.

«Έχουμε χαραγμένο τη φράση “somos un buen equipo, δηλαδή είμαστε μια καλή ομάδα” στις βέρες του γάμου μας. Το λέμε ο ένας στον άλλον όλη την ώρα στο σπίτι, ότι κάνουμε μια εξαίρετη ομάδα», δήλωσαν η Χιλάρια και ο Άλεκ Μπάλντουιν στο περιοδικό People. «Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχουν βιώσει τα παιδιά μου με μια μεγάλη οικογένεια είναι πώς η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε νέο αδερφάκι… Aνυπομονούμε να αγκαλιάσουμε το νέο μας μωρό αυτό το φθινόπωρο!» πρόσθεσαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

To ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο παιδί του μέσω παρένθετης μητέρας, μόλις έξι μήνες μετά τη γέννηση του πέμπτου τους παιδιού. Ο Μπάλντουιν και η Χιλάρια είναι γονείς της 13 μηνών Μαρίας, της 8χρονης Κάρμεν, του 6χρονου Ράφαελ, του 5χρονου Λεονάρντο, του 3,5 χρόνων Ρόμεο και του 18 μηνών Εντουάρντο.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Ιουλίου 2026
Cookies