Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζει αλλαγές ο Πογέτ – Έτσι θα παίξει κόντρα στο Μαυροβούνιο

Ετοιμάζει αλλαγές ο Πογέτ – Έτσι θα παίξει κόντρα στο Μαυροβούνιο

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Γκουστάβο Πογέτ σε σχέση με τη Ρουμανία και το 4-3-3 που δεν αλλάζει από τον ουρουγουανό τεχνικό

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην εθνική Ελλάδας, καθώς στο ντεμπούτο του η «γαλανόλευκη» νίκησε με 1-0 τη Ρουμανία σε φιλική αναμέτρηση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπό τις οδηγίες του ουρουγουανού τεχνικού έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και κάτι ανάλογο θέλει να δει και σήμερα ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Πογέτ μετά τα όσα είδε στο ματς με τους Ρουμάνους αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, χωρίς όμως να πειράξει το σχηματισμό και το 4-3-3, μιας και αυτό μοιάζει να λειτουργεί ορθολογικά.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν πάνω από 4-5 αλλαγές σε πρόσωπα για το αποψινό φιλικό ματς (21:00).

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις, ο Πογέτ φαίνεται πως σκέφτεται να ξεκινήσει ο Γούτας αντί του Μαυροπάνου ή του Χατζηδιάκου, ο Λύρατζης να παίξει ως δεξιός μπακ αντί του Ρότα και ο Παυλίδης να αγωνιστεί ως φορ αντί του Γιακουμάκη.

Ωστόσο, ο Ουρουγουανός σκέφτεται και τους Μπακασέτα και Αλεξανδρόπουλο για τη βασική ενδεκάδα, με τον πρώτο εφόσον παίξει να παίρνει τη θέση του Μάνταλου, ενώ ο μέσος του Παναθηναϊκού, που μπήκε σαν αλλαγή στο ματς με τη Ρουμανία, αν παίξει θα αφήσει εκτός έναν εκ των Μπουχαλάκη και Σιώπη, με πιθανότερο τον δεύτερο.

Ο Πογέτ ακόμη δεν έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα, όμως μοιάζει δεδομένο πως θα κάνει αλλαγές, καθώς είναι και μια ευκαιρία να δοκιμάσει, αλλά και να δει πράγματα.

Η αποστολή της εθνικής μας ομάδας είναι η εξής: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Λύρατζης, Γούτας, Κυριακόπουλος, Νικολάου, Ρότα, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Κουρφαλίδης, Αλεξανδρόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος, Χατζηγιοβάνης, Μπακασέτας, Δουβίκας, Πέλκας, Γιακουμάκης, Κουλούρης, Παυλίδης.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024