Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X7: Σε γκρο πλαν

BMW X7: Σε γκρο πλαν

Μια διαρροή φέρνει πρόωρα στην επιφάνεια της ανανεωμένης Χ7 η οποία θα επενδύσει σε ακόμα πιο αιχμηρά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και περισσότερη τεχνολογία

H ανανεωμένη BMW X7 βρίσκεται προ των πυλών και μια διαρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτει την εμφάνισή της στη βασική έκδοση.

Βάσει της εικόνας, οι σχεδιαστές της βαυαρικής φίρμας δεν «πείραξαν» την αμφιλεγόμενη, θηριώδη γρίλια της Χ7 που, ωστόσο, πλαισιώνονται από αιχμηρότερα, διαιρούμενα φωτιστικά σώματα που μιμούνται τη σχεδίαση των επικείμενων Χ8 και Σειράς 7 που επίσης έχουν εντοπιστεί από τον φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης αποκαλύπτοντας ένα μέρος των μυστικών τους.

Αυτό που έχει αλλάξει ριζικά είναι η κατώτερη γρίλια η οποία έχει μικρότερο μήκος και πλαισιώνεται από διαφορετικά σχεδιασμένες εισαγωγές αέρα. Την εικόνα συμπληρώνουν οι νέου σχεδιασμού ζάντες.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν αντίστοιχα φωτογραφικά τεκμήρια από το πίσω τμήμα, βάσει κατασκοπικών λήψεων οι αλλαγές προδιαγράφονται πιο περιορισμένες και θα εστιάζουν στα φωτιστικά σώματα, τον προφυλακτήρα και τον αεροδυναμικό διαχύτη.

Στο εσωτερικό, η κυρίαρχη αλλαγή θα προέλθει από την ενσωμάτωση της τελευταίας εκδοχής του λογισμικού iDrive το οποίο αναμένεται να διευρύνει τις «ευφυείς» δυνατότητες του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης το οποίο θα φιλοξενείται σε δύο οθόνες 12,3 ιντσών. Φυσικά δεν θα λείψουν οι στοχευμένες αλλαγές σε επενδύσεις και σχεδιαστικά στοιχεία τα οποία θα προσφέρουν μια συνολικά ανανεωμένη εικόνα.

Σε ό,τι αφορά την γκάμα κινητήρων, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, η ανανεωμένη Χ7 αναμένεται να εντάξει στην γκάμα της ένα plug-in υβριδικό σύνολο στα πρότυπα της Χ5 xDrive45e με συνδυαστική απόδοση 394 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 75 χλμ.

Το παρών θα εξακολουθήσουν να δίνουν οι ήπιες υβριδικές εκδόσεις βενζίνης και diesel οι οποίες θα ενσωματώσουν στοχευμένες βελτιώσεις που θα στοχεύσουν στη βελτίωση της αποδοτικότητας.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024