Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Παρών στο δικαστήριο ο ηθοποιός - Η δημόσια παράκληση του δικηγόρου του

Πέτρος Φιλιππίδης: Παρών στο δικαστήριο ο ηθοποιός – Η δημόσια παράκληση του δικηγόρου του

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» για τη δίκη που θα γίνει τη Δευτέρα αλλά και για την κατάσταση της υγείας του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Αύριο, Δευτέρα 28 Μαρτίου, θα συνεχιστεί η δίκη του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου αλλά διεκόπη έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, προκειμένου να παρευρεθεί ο ίδιος ο ηθοποιός στο δικαστήριο.

Μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής (27/3) στο «Τι Λες Τώρα!», ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός θα βρεθεί κανονικά ενώπιον της δικαιοσύνης.

Επίσης, σημείωσε ότι επιθυμεί η δίκη να γίνει υπό το φως της δημοσιότητας διότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κοινή γνώμη που δεν είναι ενημερωμένη και επηρεάζει τους δικαστές».

Στη συνέχεια, έκανε έκκληση στην αστυνομία ο Πέτρος Φιλιππίδης να ανέβει στον χώρο του δικαστηρίου με ασανσέρ, καθώς λόγω του προβλήματος υγείας του, αντιμετωπίζει κάποια κινητικά προβλήματα.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι αύριο παρών στο δικαστήριο. Χωρίς καροτσάκι. Θα βαδίζει, θα στέκεται όρθιος στα πόδια του. Δημόσια κάνω μια παράκληση, αν μας ακούει κάποιος από την ηγεσία της αστυνομίας, θα πρέπει να ανέβει στον χώρο που είναι το δικαστήριο με ασανσέρ. Δε μπορεί να ανέβει τρεις ορόφους με σκαλοπάτια. Και να μην τον πηγαίνουνε γρήγορα.

Μόνο αυτή την παράκληση έχω να κάνω. Θα στέκεται στα ποδιά του και θα δώσει τον μεγάλο αγώνα, να αποδείξει την αθωότητά του, να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του και την ελευθερία του. Εγώ είχα πει πως ακόμη και με καροτσάκι θα είναι παρών. Η έσχατη λύση θα ήταν το καροτσάκι. Αυτή τη στιγμή στέκεται όρθιος στα πόδια του».

Τέλος, τόνισε πως υπολογίζει η δίκη να διαρκέσει 4-5 μήνες. «Δεν τίθεται θέμα αποφυλάκισης λόγω παρέλευσης του 18μήνου», ξεκαθάρισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024