Formula 1: Απίθανος Πέρεζ «έσπασε» το 1-2 της Ferrari και πανηγύρισε την πρώτη pole position της καριέρας του
Ο Σέρχιο Πέρεζ μπήκε «σφήνα» ανάμεσα στα δύο μονοθέσια της Ferrari και με έναν εκπληκτικό γύρο κατάφερε να αρπάξει την πρώτη pole position της καριέρας τους. Στην δεύτερη θέση ο Λεκλέρκ, τρίτος ο Σάινθ. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το ατύχημα του Σουμάχερ, ενώ εκτός από το Q1 έμεινε ο Χάμιλτον
Ο Σέρχιο Πέρεζ μπήκε «σφήνα» ανάμεσα στα δύο μονοθέσια της Ferrari και με έναν εκπληκτικό γύρο κατάφερε να αρπάξει την πρώτη pole position της καριέρας τους. Στην δεύτερη θέση ο Λεκλέρκ, τρίτος ο Σάινθ. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το ατύχημα του Σουμάχερ, ενώ εκτός από το Q1 έμεινε ο Χάμιλτον.
O Mεξικανός έκανε το μίνι «θαύμα» του και αφήνοντας πίσω του τους Λεκλέρκ και Σάινθ, θα εκιννήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του ως επικεφαλής του grid.
Ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος δεν αισθανόταν άνετα, θα ξεκινήσει από την 4η θέση. Η Mercedes ήταν εκτός κλίματος και στην Τζέντα, καθώς ο Ράσελ θα εκκινήσει 6ος, ενώ εκτός από το Q1 κιόλας έμεινε ο Λιούις Χάμιλτον. Η διαδικασία σημαδεύτηκε από το ατύχημα του Μικ Σουμάχερ, το οποίο προκάλεσε ανησυχία, αλλά τελικά όλα είναι καλά.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Λίαμ Ροσένιορ αποχώρησε από την Τσέλσι, με τον Άγγλο προπονητή να λαμβάνει αποζημίωση που αγγίζει τα 27 εκατομμύρια ευρώ, τοποθετώντας το κλαμπ πρώτο σε μία όχι και τόσο τιμητική κατηγορία.
Στην Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει στα χέρια της τα χαρτιά της ανανέωσης με τη Euroleague, την ώρα που η Βιλερμπάν θα αποφασίσει άμεσα.