Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μίλαν Τόμιτς αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ο Μίλαν Τόμιτς αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Μίλαν Τόμιτς ενόψει της αναμέτρησης του Περιστερίου με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη 19η αγωνιστική της Basket League

Δυνατό και καλό τεστ θα είναι για το Περιστέρι η δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (28/3, 20:00, ΕΡΤ 3) για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

Ο τεχνικός του Περιστερίου, Μίλαν Τόμιτς, στάθηκε στις απουσίες που έχει η ομάδα του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως αυτήν τη στιγμή η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμιτς:

«Παίζουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη, η οποία έχει προκριθεί στα πλέι-οφ της EuroLeague» δήλωσε ο τεχνικός των Κυανοκιτρίνων και συμπλήρωσε:

«Για μας θα είναι ένα πολύ καλό τεστ, παρότι αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα. Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024