
Με πέντε απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό η Βιλερμπάν
Η Βιλερμπάν θα παραταχθεί χωρίς πέντε σημαντικούς παίκτες στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.
Η Βιλερμπάν θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (21:00) τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague, μ με τον Τι Τζέι Πάρκερ να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο ροτέισον του ξεκουράζοντας σημαντικούς παίκτες.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός της αναμέτρησης με τους Ερυθρόλευκους πέντε παίκτες με ενεργό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας. Έτσι λοιπόν δεν θα αγωνιστούν απέναντι στους Πειραιώτες οι: Σαρλ Καουντί, Τζέιμς Γκιστ, Γουίλιαμ Χάουαρντ, Πολ Λακόμπ και Βίκτορ Γουεμπανιάμα.
Ο λόγος είναι πως αύριο Σάββατο (26/3) οι Γάλλοι θα αντιμετωπίσουν την Γκραβελίν-Ντανκέρκ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο τεχνικός του συλλόγου, όπως είναι λογικό, δίνει βάση στους εγχώριους τίτλους και όχι στη Euroleague, όπου η ομάδα του δεν έχει να κυνηγήσει κάτι.
Μάλιστα αν πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, τότε θα κληθεί να αγωνιστεί και την Κυριακή (27/3), πράγμα που σημαίνει πως θα δώσει τρεις αγώνες σε ισάριθμες ημέρες!
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία

