Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι γίνεται με Σάντος και ΑΕΚ

Τι γίνεται με Σάντος και ΑΕΚ

Ποια είναι τα δεδομένα στο… κυνήγι του Φερνάντο Σάντος για την ΑΕΚ μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας.

Ημέρες Φερνάντο Σάντος είναι αυτές που διανύουμε στην ΑΕΚ. Ο 67χρονος προπονητής είναι ξεκάθαρα ο νούμερο ένα στόχος της Ένωσης για τον πάγκο και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Η Πορτογαλία κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των μπαράζ αν και τα… είδε όλα κόντρα στην Τουρκία και πλέον με αντίπαλο τη Βόρεια Μακεδονία ο δρόμος προς το Κατάρ δείχνει να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Θεωρητικά, οι πιθανότητες της ΑΕΚ θα ήταν μεγαλύτερες αν η Πορτογαλία δεν κατάφερνε να προκριθεί στο Μουντιάλ αφού είναι μάλλον δεδομένο πως ο Σάντος θα αποχωρούσε σε ένα τέτοιο σενάριο. Από την άλλη βέβαια, δεν είναι καθόλου απίθανο να αποχωρήσει ακόμη και με πρόκριση επί της Βόρειας Μακεδονίας καθώς πολλά είναι τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του που τον παρουσιάζουν… ξενερωμένο μετά την σκληρή κριτική που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα, κυρίως λόγω της αποτυχίας για απευθείας πρόκριση. Θα είναι και μάγκας άλλωστε αν φύγει σε τέτοιο timing και όχι έχοντας έναν αποκλεισμό στην πλάτη του.

Το ότι θα σταματήσει βέβαια ο Σάντος από την Εθνική, δεν σημαίνει και ότι την άλλη μέρα θα πει το «ναι» στην ΑΕΚ. Απλά σίγουρα θα ανοίξει ο δρόμος για να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις και να καθίσουν πλέον επίσημα οι δύο πλευρές στο τραπέζι. Ο χρόνος εξάλλου πιέζει την Ένωση η οποία θα ήθελε ιδανικά μέσα στις πρώτες μέρες του Απρίλη να έχει καταλήξει σε προπονητή και να αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη μέρα.

Εδώ υπάρχει και ένα άλλο θέμα. Αν τελικά για τον Χ, Ψ λόγο δεν προχωρήσει του Σάντος, υπάρχει plan b στην ΑΕΚ ή θα τρέχει πάλι όπως πέρσι, μετά το «όχι» του Λουτσέσκου, και δεν θα φτάνει; Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η έκβασή της θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την επόμενη σεζόν. Γιατί αν ο Σάντος σταματήσει από την Πορτογαλία και πει το «ναι» στην ΑΕΚ, όλα θα είναι μία χαρά. Αν δεν, βοήθα Παναγιά…

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024