
Αλεξανδρούπολη: Νεκρός ηλικιωμένος που έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας
Σοκ προκάλεσε στους περαστικούς και όσους βρίσκονταν στην περιοχή ο θόρυβος από την πτώση ηλικιωμένου από μπαλκόνι πολυκατοικίας σε αυτοκίνητο και στη συνέχεια στο οδόστρωμα, στην Αλεξανδρούπολη.
Βουτιά στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας που βρίσκεται μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Ιμβρου στην Αλεξανδρούπολη, έκανε λίγο μετά το μεσημέρι χθες Πέμπτη ηλικιωμένος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του (φωτογραφία αρχείου, επάνω, Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος).
Σοκ
Οι διερχόμενοι και όσοι βρίσκονταν στην περιοχή άκουσαν αρχικά το σώμα του άνδρα να πέφτει με θόρυβο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και μετά στο οδόστρωμα. Σοκαρισμένοι, ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες του ασθενοφόρου με το οποίο διακομίσθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διαπίστωσαν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.
Ενδείξεις για αυτοκτονία
Ολες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Τα αίτια αναζητεί η Αστυνομία που θα πάρει καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος του ηλικιωμένου.
Πηγή: evros-news.gr
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
- Μήνυμα Πλακιά σε Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη» – Τι είπε για την Καρυστιανού
- Πασχαλινά δώρα στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή – Τη Μ. Τρίτη οι υπόλοιποι έντεκα
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
