Μόνιμα στο Μαϊάμι αποφάσισε να ζήσει η χήρα του Γιώργου Τράγκα
Η Μαρία Καρρά θα μένει σε μια υπερπολυτελή κατοικία που είχε αγοράσει ο σύζυγός, κατόπιν δικής της επιθυμίας
Την απόφαση να ζήσει εκτός Ελλάδος έλαβε η σύζυγος του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα.
Η 45χρονη Μαρία Καρρά, μετά το θάνατο του αγαπημένου της, προσπαθεί να συμβιβαστεί με τη δυσάρεστη αλλαγή που επήλθε στη ζωή της και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το powergame.gr, έχοντας πολλές επιλογές για την τοποθεσία που μπορούσε να μείνει (λόγω των ακινήτων που διέθετε ο εκδότης και δημοσιογράφος), κατέληξε να ζήσει το Μαϊάμι.
Εκεί, τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Τράγκας είχε αγοράσει μια υπερπολυτελή κατοικία.
Με τον Γιώργο Τράγκα είχαν παντρευτεί… τρεις φορές.
Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος στις 30 Ιουλίου 2019 στο YouTube, «δημοσιεύω σήμερα ένα απόσπασμα από το βίντεο της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά. Η τελετή έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους μας. «Παπάς» ο «Έλβις Πρίσλεϊ» (καθώς ήταν ένας ο οποίος είχε ντυθεί Έλβις). Κουμπάροι ο Γιώργος Δαμάσκος και η σύζυγος του. Όσο για το «παρανυφάκι» δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο μου Αστερίξ (σ.σ. το σκυλάκι του). Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό…Άγρα της Έδεσσας (που μένει η πεθερά μου). Περιμένω καλά σχόλια, τουλάχιστον γι αυτό το βίντεο. Να είστε όλοι καλά!».
- Στο νοσοκομείο ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Ρομπέρτο Κάρλος
- Ο Ζοσέ Σα έκανε μυθική επέμβαση στο «Ολντ Τράφοντ» και έκανε όλη την Premier League να παραμιλάει (vid)
- Εξελίξεις στην υπόθεση Έπσταϊν: Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ θα ερευνήσει 5,2 εκατ. σελίδες φακέλων
- Πρωτοχρονιά: Το νησιωτικό σύμπλεγμα Κιριμπάτι γιόρτασε πρώτο την έλευση του 2026
- Τελευταία έξοδος: Αντζελίνα Τζολί – Τα σχέδιά της για το νέο έτος δεν έχουν καμία σχέση με το Λος Άντζελες (και τον Μπραντ Πιτ)
- Καρφιά Σαμαρά στην κυβέρνηση στις ευχές για το 2026 – «Φτάνουν πια η επικοινωνία, τα ψέματα και οι διχασμοί»




