Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 3-0: «Κατρακύλα» για Παρί, την… ισοπέδωσε η Μονακό

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 3-0: «Κατρακύλα» για Παρί, την… ισοπέδωσε η Μονακό

Η Μονακό δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Παρί Σεν Ζερμέν και επικράτησε άνετα με 3-0 στο Πριγκιπάτο για την 29η αγωνιστική της Ligue 1.

H Mονακό στο Πριγκιπάτο ήταν καταιγιστική και επικράτησε με 3-0 απέναντι στη κάκιστη Παρί Σεν Ζερμέν για την 29η αγωνιστική της Ligue 1, και φαίνεται πως οι Παριζιάνοι δεν έχουν συνέλθει ακόμα από τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

O Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχε αρκετές απουσίες να διαχειριστεί και με την μεγαλύτερη όλων του Λιονέλ Μέσι, δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του κι έτσι τέθηκε νοκ-άουτ για το παιχνίδι κόντρα στη Μονακό. Οι γηπεδούχοι, που σκαρφάλωσαν στην έβδομη θέση με 44 βαθμούς, είχαν μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπεν Γεντέρ και Φόλαντ.

Η Μονακό μπήκε πολύ πιο δυνατά στην αναμέτρηση με τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση των γηπεδούχων. Έτσι πίεση της Μονακό καρποφόρησε στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης όπου ο Μπεν Γεντέρ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα πανέμορφο βολ-πλανέ και έκανε το 1-0 μετά από την ασίστ του Γιουσούφ Φοφανά.

Από κει και πέρα μέχρι τη συμπλήρωση των 45 λεπτών του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση και έτσι Μονακό πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με 1-0.

Ίδια ήταν η εικόνα του παιχνιδιού και με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου καθώς η Μονακό κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κέβιν Φόλαντ, όποιος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθούσε να βγάλει κάποια αντίδραση μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο δεν τα κατάφερνε και παρά τις αλλαγές του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο η εικόνα της δεν άλλαξε καθόλου μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα η Μονακό κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ στην αναμέτρηση αυτή τη φορά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 84ο λεπτό με σκόρερ πάλι τον Μπεν Γεντέρ, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Μονακό: Νιούμπελ, Αγκιλάρ, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ενρίκε, Τσουαμενί, Μάρτινς (63’ Φόλαντ), Φοφανά, Λούκας (85′ Μαριπάν), Γκολόβιν (69’ Γιάκομπς), Μπεν Γεντέρ (85′ Μποαντού)

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες (77’ Ντιαλό), Περέιρα, Παρέδες (69’ Γκαϊέ), Βεράτι, Βαϊνάλντουμ (69’ Ικάρντι), Μπαπέ, Νεϊμάρ (77’ Ντράξλερ)

Μονακό: Νιούμπελ, Αγκιλάρ, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ενρίκε, Τσουαμενί, Μάρτινς (63’ Φόλαντ), Φοφανά, Λούκας (85′ Μαριπάν), Γκολόβιν (69’ Γιάκομπς), Μπεν Γεντέρ (85′ Μποαντού)

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες (77’ Ντιαλό), Περέιρα, Παρέδες (69’ Γκαϊέ), Βεράτι, Βαϊνάλντουμ (69’ Ικάρντι), Μπαπέ, Νεϊμάρ (77’ Ντράξλερ)

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024