Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Harrods: Παραδέχτηκε ότι πούλησε «κατά λάθος» ακριβή ρωσική βότκα

Harrods: Παραδέχτηκε ότι πούλησε «κατά λάθος» ακριβή ρωσική βότκα

Η απάντηση των Harrods ήρθε μετά τις ανησυχίες που εξέφρασε ο βουλευτής των Εργατικών Κρις Μπράιαντ ότι η ρωσική βότκα παραμένει διαθέσιμη σε ορισμένα μεγάλα πολυκαταστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου

Τα Harrods παραδέχτηκαν ότι η πανάκριβη ρωσική βότκα Beluga πωλήθηκε «κατά λάθος» σε έναν πελάτη, «δικαιώνοντας» τις ανησυχίες που είχαν διατυπωθεί στο βρετανικό κοινοβούλιο σχετικά με το κατά πόσο τηρούνται από κάποια πολυκαταστήματα οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί κατά της Ρωσίας λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία.

Τα Harrods επέμειναν στην εξήγηση ότι η διάθεση και πώληση της ρωσικής βότκας έγινε «κατά λάθος», αφότου δέχθηκε πυρά στο κοινοβούλιο για την προσέγγισή της στο ζήτημα των κυρώσεων κατά της Μόσχας. Πρόσθεσε πάντως ότι το απόθεμα βότκας Beluga που είχε, αφαιρέθηκε από τα σημεία πώλησης και διατηρήθηκε σε αποθήκη πριν μεταφερθεί εκτός των χώρων του πολυκαταστήματος.

Ωστόσο, αναγνώρισε ότι συνέβη ένα «λάθος» κατά την πραγματοποίηση μιας πώλησης μετά από απαίτηση ενός πελάτη, προσθέτοντας ωστόσο ότι τηρεί τις κυρώσεις που περιγράφονται από τη βρετανική κυβέρνηση.

Η απάντηση των Harrods ήρθε μετά τις ανησυχίες που εξέφρασε ο βουλευτής των Εργατικών Κρις Μπράιαντ ότι η ρωσική βότκα παραμένει διαθέσιμη σε ορισμένα μεγάλα πολυκαταστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, κατηγορώντας παράλληλα τις εταιρείες που συνεχίζουν τη διάθεση ρωσικών προϊόντων ότι δεν τηρούν όσα προβλέπονται σχετικά με την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία.

Ο πρώην υπουργός είπε στη Βουλή των Κοινοτήτων ότι φιάλες βότκας Beluga είναι διαθέσιμες «κάτω από τον πάγκο» στα Harrods ενώ είναι «στα ράφια» του Selfridges.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024