Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τεράστια νίκη της Λίβερπουλ στο Λονδίνο (2-0)

Τεράστια νίκη της Λίβερπουλ στο Λονδίνο (2-0)

Η Λίβερπουλ «καθάρισε» την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο (0-2) και πλέον η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι νιώθει την ανάσα της.

«Τρένο» η Λίβερπουλ, έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τη Μάντσεστερ Σίτι! Οι «ρεντς» πανηγύρισαν μια τεράστιας σημασίας νίκη επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο και μείωσαν στον πόντο τη διαφορά από την κορυφή.

Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι, όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι ασταμάτητη και δεν καταλαβαίνει από… μομέντουμ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως η μεγαλύτερη ευκαιρία άνηκε στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, όταν ο Μανέ «άγγιξε» το γκολ με πλασέ στις καθυστερήσεις.

Οι Λονδρέζοι είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Όντενγκααρντ, όμως ο Άλισον κράτησε το μηδέν σε φάση που είχε ξεκινήσει από λάθος του Τιάγκο, ο οποίος φρόντισε να επανορθώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Στο 54ο λεπτό ο Ισπανός μέσος με μια φοβερή μπαλιά βρήκε τον Ντιόγκο Ζότα και εκείνος έκανε το 0-1. Κάπως έτσι, οι «ρεντς» πήραν τα πάνω τους και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε γκολ του Φιρμίνο στο 62ο λεπτό.

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να στη συνέχεια να ξαναμπεί στο παιχνίδι και το 0-2 έμελλε να είναι το τελικό σκορ, με τη Λίβερπουλ να δείχνει πως η… μάχη του φετινού τίτλου θα είναι θρίλερ!

Νωρίτερα, η Τότεναμ έφυγε με το «τρίποντο» από την έδρα της Μπράιτον (0-2) χάρη σε γκολ των Ρομέρο (37′) και Κέιν (57′).

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024