Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτρονικός εξοπλισμός για τις ουκρανικές κοινότητες

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός για τις ουκρανικές κοινότητες

Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων: Το πρωθυπουργικό γραφείο έστειλε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την υποστήριξη των ουκρανικών κοινοτήτων

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός προκειμένου να υποβοηθήσει τη λειτουργία και την υποστήριξη του helpdesk των Ουκρανικών κοινοτήτων στο γραφείο του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων εστάλη από το Πρωθυπουργικό γραφείο.

Σε ανακοίνωσή του το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων εκφράζει ευχαριστίες προς δύο κυβερνητικά στελέχη για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια με προμήθεια ηλεκτρονικού τεχνολογικού εξοπλισμού. «Ευχαριστούμε θερμά το Γενικό Γραμματέα Πρωθυπουργού κ. Γρήγορη Δημητριάδη και τονλ Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Γεώργιο Σταμάτη για τη δωρεά υπολογιστή κι εκτυπωτή για την υποστήριξη του helpdesk των Ουκρανικών κοινοτήτων στο γραφείο του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Τέλος, υπογραμμίζουν ότι ενέργειες όπως αυτή δίνουν δύναμη για να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους στην υπηρεσία των προσφύγων: «Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την στήριξη των Ουκρανών προσφύγων που βίαια εκτοπίστηκαν από την χώρα τους και βρήκαν μια αγκαλιά στην Ελλάδα».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024