Αποκαλύψεις για τα όσα θα ακουστούν στην δικαστική αίθουσα

Δύο μάρτυρες που θα καταθέσουν στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αποκάλυψαν τα όσα θα δηλώσουν στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη μια γυναίκα θα καταθέσει υπερ του ηθοποιού, μια κατά, ενώ αίσθηση θα προκαλέσουν όσα θα αναφέρει γυναικολόγος.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν γενναιόδωρος άνδρας, γοητευτικός. Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν, τον ερωτευόντουσαν. Σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό όλες ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί του. Ήμουν πολλά χρόνια στο πλευρό του και δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι κάποιες κυρίες είχαν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του. Εγώ πήγαινα συχνά και στο σπίτι του, ποτέ δε μου έκανε άσεμνες προτάσεις» φαίνεται ότι θα πει στο δικαστήριο η γυναίκα μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Από την άλλη, η πρώτη μάρτυρας που θα καταθέσει εναντίον του είναι μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση ο γνωστός ηθοποιός. Εκείνη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Πρωινό, θα υποστηρίξει πως ενώ ο δεσμός στη σχέση κυλούσε ομαλά, στη συνέχεια βίωσε φρικιαστικά πράγματα.

Ακόμα ένας μάρτυρας κατηγορίας είναι ένας γυναικολόγος – μαιευτήρας που θα καταθέσει και θα επιβεβαιώσει μαρτυρίες θυμάτων για πολύ σοβαρά περιστατικά στα οποία εμπλέκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. «Θα πέσουμε από τα σύννεφα από αυτά που θα πει ο γιατρός. Θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα με όσα θα πει, γιατί είναι επιστήμονας» είπε ο Τάσος Τεργιάκης, που ξεκαθάρισε ότι δεν αναφέρεται σε ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr