Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Indian Wells: Γράφει ιστορία η Σάκκαρη

Indian Wells: Γράφει ιστορία η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη έχει μια σπουδαία ευκαιρία να ανέβει κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη μέσω του Indian Wells και να γράψει ιστορία

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο στο tour, καθώς από την αρχή του 2021 και μετά έχει συνεχώς ανοδική πορεία.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια μάλιστα έχει μια μοναδική ευκαιρία να ανέβει κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη μέσω του Indian Wells και να γράψει ιστορία.

Συγκεκριμένα, αν καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντάρια Σάβιλ, τότε ανοίγει ο δρόμος για να μπει στο Top 5 και να φθάσει ακόμη και στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σάκκαρη θα φθάσει τους 4.650 βαθμούς σε περίπτωση πρόκρισης στην οκτάδα και θα έχει μόλις 36 λιγότερους από την Κονταβέιτ, η οποία αποκλείστηκε από το τουρνουά.

Αν όμως ο δρόμος της δε σταματήσει στα προημιτελικά και περάσει και το εμπόδιο μίας εκ των Γκόλουμπιτς ή Ριμπάκινα, τότε θα προσθέσει ακόμη 180 βαθμούς και θα ανέβει στους 4.830.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα βρίσκεται 32 πόντους πίσω από τη Σαμπαλένκα, η οποία επίσης έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια και άρα αν πάει στον τελικό θα είναι σίγουρα στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως αν η Σβιόντεκ, που είναι στο Νο 3 αυτήν τη στιγμή, αποκλειστεί στα ημιτελικά και η Μαρία πάει στον τελικό και κερδίσει, τότε θα φθάσει στο Top 3.

Χωρίς καν να χρειαστεί να κερδίσει εκεί θα βρίσκεται στο Τop 3 και θα γράψει ιστορία. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι για τη Μαρία, αλλά και για το ελληνικό τένις γενικότερα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024