Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: Μάλλον θα παίξει με Άρσεναλ ο Σαλάχ, εκτός οι Μίλνερ και Τσιμίκας

Κλοπ: Μάλλον θα παίξει με Άρσεναλ ο Σαλάχ, εκτός οι Μίλνερ και Τσιμίκας

Ο Γιούργκεν Κλοπ, στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι με την Άρσεναλ, ανέφερε πως ο Σαλάχ πιθανότητα θα αγωνιστεί, ωστόσο οριστικά εκτός θα είναι οι Μίλνερ και Τσιμίκας

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει αύριο (16/3, 22:15) εκτός έδρας την Άρσεναλ για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League και αυτό το ματς για τους Reds είναι καθοριστικής σημασίας.

Με νίκη στον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ πλησιάζουν στον ένα βαθμό τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κόλλησε στο 0-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και έβαλε φωτιά στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστεί ο Σαλάχ, ο οποίος είχε γίνει αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί μέχρι τώρα.

Επιπλέον, ο γερμανός τεχνικός ανέφερε πως εκτός αποστολής οριστικά θα είναι οι Μίλνερ και Τσιμίκας, καθώς είναι άρρωστοι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ: 

«Ο Μο είναι σκληρό καρύδι, είχε ένα χτύπημα και σταθήκαμε αρκετά τυχεροί με αυτό. Το πόδι του ήταν πρησμένο και ήταν κάτι επώδυνο, ωστόσο χτες είχε υποχωρήσει κάπως το πρήξιμο και η ενόχληση».

«Ενημερώθηκα πριν από την προπόνηση ότι ο Σαλάχ είναι σε θέση να προπονηθεί και θα δούμε ποια θα είναι η κατάστασή του. Ο Κονατέ είναι καλά πλέον, αντίθετα ο Μίλνερ και ο Κώστας είναι άρρωστοι και είναι εκτός».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024