Εκρηκτικό ήταν το κλίμα χθες στο Παρίσι στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπορντό, την πρώτη μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό των Παριζιάνων από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο κόσμος της Παρί έδειξε την οργή του στις κερκίδες. Στο στόχαστρο κυρίως οι δύο από τους σούπερ σταρ της ομάδας. Νεϊμάρ και Μέσι τα… άκουσαν περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους. Ο Βραζιλιάνος ήταν και αυτός που μπήκε κυρίως στο στόχαστρο των Παριζιάνων. «Νεϊμάρ που#%$@$% γιε» ακουγόταν ρυθμικά από την εξέδρα.
Ο 30χρονος πήρε θέση μετά το παιχνίδι και μίλησε στα social media. Ωστόσο, δεν τοποθετήθηκε για τα όσα άκουσε στο «Παρκ ντε Πρενς» και έστειλε ένα θετικό μήνυμα, ενώ δημοσίευσε και την ανάρτηση του Σουάρες, ο οποίος υποστήριξε τον Βραζιλιάνο και τον Μέσι.
«Χαίρομαι που είστε καλά και χαρούμενοι. Αυτό μου δίνει κίνητρο και δύναμη να συνεχίσω» έγραψε ο Νεϊμάρ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.