Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Παρί νίκησε αλλά οι οπαδοί της έβριζαν τον Νεϊμάρ και γιούχαραν τον Μέσι

Η Παρί νίκησε αλλά οι οπαδοί της έβριζαν τον Νεϊμάρ και γιούχαραν τον Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 επί της Μπορντό, αλλά το Παρίσι μύριζε… μπαρούτι! Έντονες αποδοκιμασίες, και κατάρες σε Μέσι, Νεϊμάρ λόγω του αποκλεισμού στο Champions League…

«Πύρρειος» η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο επικράτησε με σκορ 3-0 της Μπορντό, αλλά αυτή ήταν μία Κυριακή… διαφορετική από τις άλλες.

Η αποτυχία κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League έχει φέρει μεγάλη εσωστρέφεια στην Παρί των… αστέρων και γκρίνια στο εσωτερικό των Γάλλων, με τον κόσμο της ομάδας να δείχνει την οργή του…

Στο σημερινό ματς, χαρακτηριστικό είναι πως κάθε φορά που ο Μέσι ή ο Νεϊμάρ έρχονταν σε επαφή με την μπάλα η κερκίδα αποδόκιμαζε έντονα, σε μια κίνηση που δείχνει πως πλέον στο Παρίσι δεν γλιτώνεις κάνεις από την κριτική.

Μάλιστα στο μικροσκόπιο βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο 30χρονος εξτρέμ. Ο Βραζιλιάνος έγινε ο μεγάλος στόχος των οπαδών της Παρί οι οποίοι άρχισαν να βρίζουν αισχρά την μητέρα του.

«Νεϊμάρ που#%$@$% γιε» ακουγόταν μεταξύ ρυθμικά από την εξέδρα…

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Στα αγωνιστικά, όπως προείπαμε η Παρί νίκησε 3-0 και συνεχίζει στον δρόμο προς την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Κιλιάν Μπαπέ, ήταν από τους ελάχιστους που χειροκροτήθηκαν, και ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με το 15o τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τη συμμετοχή του στα 25 γκολ (έχοντας και 10 ασίστ) για την ομάδα του στην τρέχουσα Ligue1.

Ο Νεϊμάρ στο 52′ έκανε το 2-0 με εύκολο tap-in. Δεν πανηγύρισε και μάλιστα δέχθηκε νέο κύμα ύβρεων. Ο Παρέδες στο 61′ έγραψε το τελικό 3-0, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύ δύσκολο απόγευμα Κυριακής για τους Παριζιάνους.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024