Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικών στη Μασσαλία - Νεκρός ο δράστης

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικών στη Μασσαλία – Νεκρός ο δράστης

Οι συνάδελφοι του αστυνομικού που τραυματίστηκε «απάντησαν αρχικά με τη χρήση μη θανατηφόρων όπλων, κατόπιν ένας εξ αυτών» πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον δράστη.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σήμερα στη Μασσαλία, στη νότια Γαλλία, από έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι και ο δράστης, εναντίον του οποίου αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, υπέκυψε στα τραύματά του, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή και τη δημοτική αρχή.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 09.00 τοπική ώρα, όταν αυτός ο άνδρας επιτέθηκε εναντίον τριών δημοτικών αστυνομικών, είπε στο AFP ο αντιδήμαρχος ασφαλείας και δημοτικής αστυνομίας της πόλης Γιανίκ Οανεσιάν.

Οι συνάδελφοι του αστυνομικού που τραυματίστηκε «απάντησαν αρχικά με τη χρήση μη θανατηφόρων όπλων, κατόπιν ένας εξ αυτών» πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον δράστη, εξήγησε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν, που βρισκόταν στη Μασσαλία σήμερα το πρωί για τα εγκαίνια της νέας αστυνομικής διεύθυνσης, «ο δράστης είναι Γάλλος»: «Προς το παρόν, εξ όσων γνωρίζω, δεν είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές και είχε καθαρό ποινικό μητρώο».

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024