Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi Q8 e-tron Sportback: Επαναπροσδιορισμός

Audi Q8 e-tron Sportback: Επαναπροσδιορισμός

Η γερμανική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα εικόνες από τη διαδικασία δοκιμών εξέλιξης του ριζικά αναβαθμισμένου, κορυφαίου ηλεκτρικού SUV της το οποίο θα επωφεληθεί και από νέα ονομασία

Για εκείνους που ξενίζονται από το συνδυασμό Q8 και e-tron στην ονομασία του συγκεκριμένου SUV, πρόκειται για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-tron το οποίο προφανώς στην βελτιωμένη εκδοχή του θα προσθέσει και το Q8 στα διακριτικά του.

Η Audi επέλεξε για τη πρώτη επίσημη εμφάνιση του ηλεκτρικού της SUV την δυναμικότερη έκδοση Sportback που παρά το στοχευμένο καμουφλάζ δίνει μια πρώτη ιδέα για τις αλλαγές της σχεδίασης. Σε αυτές δεδομένα θα συγκαταλέγονται ανασχεδιασμένη γρίλια και πτερύγια προς όφελος μιας ακόμα καλύτερης αεροδυναμικής.

Στο πίσω τμήμα, οι αλλαγές δεν είναι προς το παρόν διακριτές καθώς η χαρακτηριστική φωτεινή λωρίδα των LED που ενώνει τα πίσω φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρες μένουν απαράλλακτοι.

Εξάλλου οι σημαντικότερες αλλαγές αναμένονται στην αθέατη πλευρά του όπου θα πάρουν θέση νέες υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης μπαταρίες, πιθανότατα κοντά στις 100 kWh, οι οποίες αναμένεται να διευρύνουν τις δυνατότητες ηλεκτρικής αυτονομίας του γερμανικού SUV.

Τις νέες μπαταρίες θα συνοδεύσει ένα ικανότερο κύκλωμα φόρτισης το οποίο θα εξασφαλίζει στο Q8 e-tron ταχύτερους χρόνους φόρτισης καθώς θα επιτρέπει την αναπλήρωση της ενέργειας σε ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος 350 kW.

H ανανεωμένη εκδοχή του ηλεκτροκίνητου SUV το οποίο αναμένεται μα κάνει την εμφάνισή της έως το τέλος της χρονιάς ενώ φυσιολογικά θα εξακολουθήσει να προσφέρεται τόσο στην Sportback όσο και στην παραδοσιακή SUV έκδοση αμαξώματος.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024