Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λουτσέσκου υποκλίθηκε σε Ολυμπιακό και Μαρτίνς

Ο Λουτσέσκου υποκλίθηκε σε Ολυμπιακό και Μαρτίνς

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση με τη Γάνδη, για τη γενικότερη πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ενώ υποκλίθηκε σε Ολυμπιακό και Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με τη Γάνδη, υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς, λέγοντας πως οι Ερυθρόλευκοι εδώ και χρόνια πηγαίνουν εξαιρετικά στην Ευρώπη και φέρνουν βαθμούς στην Ελλάδα.

Ακόμα, ο ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως κάτι αντίστοιχο θέλει να κάνει και ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να πέφτουν στη… φωτιά κόντρα στους Βέλγους.

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσέσκου σχολίασε και όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και τον πόλεμο που μαίνεται με τους Ρώσους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να συλλάβει τα «παρανοϊκά μυαλά που καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Θέλω οι παίκτες μου να.. πέφτουν στη φωτιά για την ομάδα, όχι για μένα. Προσπαθώ σκληρά να τους πείσω κάθε μέρα πως η ομάδα είναι πάνω από όλους» και συνέχισε λέγοντας για τη φόρμα του ΠΑΟΚ:

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Μπαίνουμε στο γήπεδο με θέληση. Αυτό δεν μπορεί να βγαίνει πάντα στο χορτάρι, αλλά πρέπει να παλεύουμε με το δικό μας τρόπο».

Σχετικά με το πού θα κριθεί η πρόκριση ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Στα δύο παιχνίδια με τη Γάνδη πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε φάση. Οι λεπτομέρειες κρίνουν τέτοιες μονομαχίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι δύο ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες πρόκρισης» και πρόσθεσε: «Είμαστε αποφασισμένοι, είμαστε διψασμένοι, έχουμε κίνητρο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αν τίθεται θέμα σύγκρισης Γάνδης και Μίντιλαντ είπε: «Δε θέλω να συγκρίνω τη Μίντιλαντ με τη Γάνδη. Να ξέρετε πως κάθε ομάδα έχει δυνατά κι αδύναμα σημεία. Επίσης, κάθε ομάδα σε τέτοια παιχνίδια έχει υψηλό κίνητρο για να πάρει την πρόκριση».

Για την ανάγκη του ελληνικού ποδοσφαίρου για βαθμούς που θα βελτιώσουν τη θέση του ο Λουτσέσκου είπε: «Φυσικά όλοι θέλουμε να πηγαίνουν καλά οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός το κάνει εδώ και χρόνια και ο κ. Μαρτίνς είναι φυσικό να θέλει να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Θέλουμε να προχωρήσουμε και για μας και για την Ελλάδα γενικότερα».

Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία: «Οι σκέψεις μου είναι με τον ουκρανικό λαό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς υπάρχουν τόσοι με παρανοϊκά μυαλά που καταστρέφουν ζωές».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024