Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόρεια Ελλάδα: Αθωώθηκαν και οι 8 κατηγορούμενοι για τα 100 κιλά κοκαΐνης σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες

Βόρεια Ελλάδα: Αθωώθηκαν και οι 8 κατηγορούμενοι για τα 100 κιλά κοκαΐνης σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες

Οκτώ άτομα κατηγορούνταν για την υπόθεση με το μεγάλο φορτίο κοκαΐνης που εντοπίστηκε σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες την περασμένη εβδομάδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά όλοι δήλωσαν άγνοια για το περιεχόμενό του.

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι οκτώ συλληφθέντες για το φορτίο 100 κιλών κοκαΐνης που δεσμεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στη βόρεια Ελλάδα (φωτογραφία αρχείου AAΔΕ, επάνω).

Δήλωσαν άγνοια

Υστερα από μαραθώνια διαδικασία, η οποία ξεκίνησε στις 08:00 χθες Τρίτη και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει να αφεθούν όλοι ελεύθεροι.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ιδιοκτήτης εταιρίας εμπορίας φρούτων, τρεις υπάλληλοι, οδηγός και τρεις εκτελωνιστές, ανάμεσα τους γυναίκα.

Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση, δηλώνοντας άγνοια για το περιεχόμενο του εμπορευματοκιβωτίου.

Κατά πληροφορίες, από την πλευρά της εταιρίας αναφέρθηκε ότι το εμπορευματοκιβώτιο επρόκειτο να παραληφθεί από άλλον έμπορο. Τα ναρκωτικά ήταν καμουφλαρισμένα μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες από τον Ισημερινό.

Οι συλλήψεις

Το φορτίο είχε φτάσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με δρομολόγιο από τη Μάλτα. Εντοπίστηκε με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και ακολούθως τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση.

Τελικώς διαπιστώθηκε η μεταφορά του σε εγκαταστάσεις εταιρίας που εδρεύει έξω από τη Βέροια. Με εντολή εισαγγελέα, ακολούθησαν οι συλλήψεις των οκτώ εμπλεκόμενων προσώπων.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024