Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ – Έβερτον 5-0: Την διέσυρε και… βλέπει τετράδα

Τότεναμ – Έβερτον 5-0: Την διέσυρε και… βλέπει τετράδα

Απίθανη εμφάνιση για την Τότεναμ που διέλυσε με 5-0 την Έβερτον και συνεχίζει να ελπίζει για το σεντόνι. Τρίτη σερί ήττα για τα «ζαχαρωτά» που καταρρέουν

Πάρτι της Τότεναμ με καλεσμένη την Έβερτον στο «Tottenham Hotspur Stadium»! Εκμεταλλευόμενη τα πολλά αμυντικά λάθη των «ζαχαρωτών», αλλά και την εξαιρετική απόδοση των Κειν και Σον, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ισοπέδωσε με 5-0 εκείνη του Φρανκ Λάμπαρντ και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την τέταρτη Άρσεναλ η οποία έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.

Όσο για τους φιλοξενούμενους, αυτή ήταν η έβδομη ήττα τους στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος, με τη διαφορά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού να είναι μόλις ένας βαθμός.

Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο όπου η Τότεναμ προηγήθηκε με 3-0. Μόλις στο 14′ από γύρισμα του Σεσενιόν ο Κιν με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα, από ασίστ του Κουλουσέβσκι ο Σον βρέθηκε απέναντι από τον Πίκφορντ και δεν αστόχησε σκοράροντας για το 2-0. Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο, βρίσκονταν συνέχεια στην επίθεση και στο 37′ πέτυχαν και το 3-0 με τον Σον να πλασάρει εύστοχα σε φάση που ξεκίνησε από βολέ του Γιορίς.

Με φόρα από το πρώτο μέρος, η Τότεναμ πέτυχε πολύ γρήγορα ακόμη δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Σχεδόν με τη σέντρα ο Ρεγκιλόν που πέρασε στο ματς στην ανάπαυλα έκανε το 4-0 και στο 52′ ο Κέιν με υπέροχο σουτ στην κίνηση ολοκλήρωσε τον χορό των γκολ για το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Με αυτό το γκολ μάλιστα ο Αγγλος φορ έφτασε τα 176 στην Premier League και ανέβηκε στην έκτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών, αφήνοντας πίσω του τον μεγάλο Τιερί Ανρί με 175.

Τότεναμ: Γιορίς, Ντέιβις, Ντάιερ, Ρομέρο (51’ Σάντσεθ), Ντόχερτι, Σεσενιόν (46’ Ρεγκιλόν), Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Κουλουσέβσκι, Σον (66’ Μπερχβάιν), Κέιν

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κένι, Κιν (46’ Μπράνθγουαϊτ), Χολγκέιτ, Ντουκουρέ, Φαν ντε Μπέικ (59’ Μικολένκο), Άλαν, Γκόρντον, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν (69’ Άλι)

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024