Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι χρειάζεται έναν επιθετικό»

Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι χρειάζεται έναν επιθετικό»

Ο Πεπ Γκουανρτιόλα ανέφερε πως στα ματς που η Μάντσεστερ Σίτι δεν καταφέρνει να κερδίσει φαίνεται η απουσία ενός κεντρικού επιθετικού από το ρόστερ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν επιθετικό, καθώς αναζητά τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Αγκουέρο.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έπαιξε χωρίς κλασικό σέντερ φορ καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου μετά την αποχώρηση του Αργεντινού Αγουέρο από τον σύλλογο το καλοκαίρι.

Η Σίτι ατύχησε επίσης σε όλες τις προσπάθειες που έκανε να αποκτήσει τον Άγγλο επιθετικό Χάρι Κέιν από την Τότεναμ.

«Πιστεύω ότι ο σύλλογος χρειάζεται έναν επιθετικό, σίγουρα», είπε ο Γκουαρντιόλα σύμφωνα με το BBC. «Φαίνεται ότι παίζουμε φανταστικά καλά χωρίς επιθετικό γιατί κερδίζουμε. Όταν δεν κερδίζουμε, φαίνεται ότι χρειαζόμαστε έναν επιθετικό».

Η Σίτι προηγείται στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς από τη Λίβερπουλ, αλλά έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων σε σύγκριση με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.
Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει σκοράρει 64 φορές σε 27 παιχνίδια μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, επτά λιγότερα από τη Λίβερπουλ.

Ο Αγουέρο, ο οποίος σημείωσε 260 γκολ για τη Σίτι, έφυγε στο τέλος της περασμένης σεζόν για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση για λόγους υγείας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Σίτι, Γκάμπριελ Ζεσούς συνήθως εμφανίζεται στα άκρα αυτή τη σεζόν, ενώ πουλήθηκε στη Μπαρτσελόνα ο Φεράν Τόρες, τον Ιανουάριο.

«Αναρωτιέσαι πώς παίζουν αυτά τα παιδιά χωρίς επιθετικό; Στην Premier League πρέπει να παίζεις με έναν επιθετικό», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Λοιπόν, χρειαζόμαστε έναν επιθετικό, νομίζω ότι ο σύλλογος θα προσπαθήσει».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024