Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γουότφορντ – Άρσεναλ 2-3: «Άλμα» τετράδας με… μπαλάρα για την Άρσεναλ

Γουότφορντ – Άρσεναλ 2-3: «Άλμα» τετράδας με… μπαλάρα για την Άρσεναλ

Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα ήταν απολαυστική απέναντι στη Γουότφορντ, επικράτησε με 3-2 και ανέβηκε στην τετράδα, προσπερνώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μάλιστα έχει και δύο παιχνίδια περισσότερα!

Μία Άρσεναλ σκέτη απόλαυση στο Vicarage Road! Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έδωσε μία φοβερή παράσταση στο αγγλικό κοινό και επικράτησε άνετα με 3-2 της Γουότφορντ εκτός έδρας, φτάνοντας σε μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη.

Ένα «τρίποντο» που μπορεί να αποδειχθεί και καταλυτικό στο τέλος της σεζόν, καθώς η Άρσεναλ πήρε θέση και… τυπικά στην τετράδα, προσπερνώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία αυτή τη στιγμή έχει τρία ματς περισσότερα, ενώ σε λίγη ώρα αγωνίζεται στο «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!

Στο +1 από τους «κόκκινους διαβόλους» οι «κανονιέρηδες», στο +3 από Γουέστ Χαμ η οποία έχει τρία ματς περισσότερα και στο +6 από την Τότεναμ που έχει ακριβώς τα ίδια παιχνίδια αυτή τη στιγμή!

Η Άρσεναλ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα στο 5ο λεπτό, όταν οι Όντεγκαρντ και Σακά συνεργάστηκαν άψογα, με τον Νορβηγό να κάνει ένα εκπληκτικό τελείωμα για το 1-0.

Η Γουότφορντ ωστόσο απάντησε πέντε λεπτά αργότερα και ισοφάρισε με ένα τρομερό ανάποδο «ψαλίδι» του Χερνάντες! Η ομάδα του Αρτέτα ωστόσο πήρε και πάλι το προβάδισμα, όταν ο Σακά έκανε το 2-1 στο 30ο λεπτό με ένα τρομερό πλασέ, αφού πρώτα συνδυάστηκε με τον Λακαζέτ, διαμορφώνοντας έτσι το σκορ ενός «καυτού» πρώτου ημιχρόνου!

Η Άρσεναλ βρήκε και στο δεύτερο ημίχρονο νωρίς γκολ, με τον Μαρτινέλι να κάνει το 3-1 στο 52ο λεπτό, μετά από δεύτερη ασίστ του Λακαζέτ. Το γκολ του Σισοκό στο 89′ που έκανε και το 3-2 πρόσθεσε άγχος στον Αρτέτα και στους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο η Άρσεναλ πήρε τη νίκη και έφυγε με το διπλό από το Vicarage Road.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024