Μεγάλη ανατροπή στη βαθμολογία της Super League μετά το πέρας της κανονικής περιόδου, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να του επιστραφούν οι 5 βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί.
Αυτό σημαίνει ότι οι Ηπειρώτες ανεβαίνουν και πάλι στους 40 βαθμούς (είχαν 35) και κυρίως επιστρέφουν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, μπαίνουν στα πλέι-οφ και αφήνουν εκτός τον ΟΦΗ, που την Κυριακή πανηγύρισε για την είσοδό του στην εξάδα.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την καταγγελία της ΑΕΛ για παραβάσεις στη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας από τον Γιώργο Χριστοβασίλη το 2015, τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας και πρόστιμο, όμως κατέθεσε έφεση και δικαιώθηκε.
Η Επιτροπή Εφέσεων την έκανε δεκτή τυπικά αλλά και κατ’ ουσίαν και η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά πανηγυρίζει την επιστροφή της στην έκτη θέση και στα πλέι-οφ, με το μόνο που απομένει πλέον να είναι η επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου.
Πλέον η εξάδα των πλέι-οφ θα αποτελείται από τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ, ενώ ο ΟΦΗ θα συμμετάσχει στη διαδικασία των πλέι-άουτ.
Η βαθμολογία της Super League με την επιστροφή των βαθμών:
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπερασπίστηκε τον Γκαμπριέλε Γκραβίνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς και προειδοποιώντας πως χωρίς νέα γήπεδα το Euro 2032 κινδυνεύει!
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…