Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νιόπλιας: «Άδικο και στενάχωρο για τα παιδιά του ΠΑΣ»

Νιόπλιας: «Άδικο και στενάχωρο για τα παιδιά του ΠΑΣ»

Μπορεί ο ΟΦΗ να εξασφάλισε μια θέση στα playoffs, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στον ΠΑΣ και την τιμωρία του η οποία ουσιαστικά τον άφησε εκτός εξάδας.

Έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. Εκτός από προπονητής, ο Νίκος Νιόπλιας είναι και ένας… μεγάλος άνθρωπος. Κάτι που φάνηκε και από τις τελευταίες του δηλώσεις, μετά τη νίκη του ΟΦΗ που εξασφάλισε την παρουσία του στα playoffs.

Κι όμως, ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να σταθεί σε κάτι άλλο και να στείλει μήνυμα στήριξης στον ΠΑΣ, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βόλο και να πάρει εκείνος τη θέση στην εξάδα. Ο Νιόπλιας στάθηκε στην τιμωρία του ΠΑΣ που βοήθησε τη δική του ομάδα να μπει στα playoffs, χαρακτηρίζοντας άδικη τη συγκεκριμένη εξέλιξη για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Είμαι χαρούμενος για τη χρονιά που κάναμε. Παίξαμε πολύ καλά για μεγάλο διάστημα. Αν δεν είχαμε τα προβλήματα θα είχαμε και περισσότερους βαθμούς. Το πρώτο δίμηνο καλά, καλά δεν συμπληρώναμε. Οι 37 βαθμοί είναι πάρα πολλοί. Αν γυρίσουμε πίσω στη χρονιά που βγήκαμε Ευρώπη, το είχαμε καταφέρει στους 34 βαθμούς. Τώρα με 37 δεν θα μπαίναμε στην εξάδα αν δεν υπήρχε η τιμωρία των Ιωαννίνων. Είναι στενάχωρο για τα παιδιά και τον προπονητή των Ιωαννίνων.

Είναι άδικο στους αγωνιστικούς χώρους να παίρνεις αυτούς τους βαθμούς. Και λέω άδικο γιατί ήρθε ένα παιδί από τη Γερμανία σε μια δύσκολη χρονιά για τα Γιάννινα. Με δυο συνεχόμενες καλές χρονιές. Ξέρουμε ότι ομάδες της επαρχίας δύσκολα επαναλαμβάνουν και τρίτη καλή χρονιά. Αυτός το πήγε ακόμα καλύτερα. Είναι άξια συγχαρητηρίων τα παιδιά του ΠΑΣ. Δεν ξέρω τι θα γίνει δικαστικά, αλλά στο γήπεδο ήταν αξιόλογη ομάδα. Εμείς είμαστε χαρούμενοι όχι γιατί μπήκαμε στην εξάδα, αλλά για την ποιότητα που παρουσιάσαμε. Γι’ αυτό που δείξαμε στον κόσμο. Θα γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024