Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει το παιχνίδι απέναντι στους Σανς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο Greek Freak μοιάζει αποφασισμένος για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη και μάλιστα έχει ξεκινήσει «καυτός», έχοντας ήδη… ξεσηκώσει το κοινό με τις ενέργειες του. Αφού πρώτα έκανε ένα alley oop κάρφωμα με το ένα χέρι, ο Γιάννης έκανε στο… καπάκι το κλέψιμο και έφυγε, ολοκληρώνοντας τη φάση με άλλο ένα κάρφωμα!
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»