Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκόπης Αγαθοκλέους: Υπήρχαν στιγμές που έβαλα τα κλάματα όταν τελείωνε το γύρισμα για τον Παΐσιο

Προκόπης Αγαθοκλέους: Υπήρχαν στιγμές που έβαλα τα κλάματα όταν τελείωνε το γύρισμα για τον Παΐσιο

«Συνειδητοποιώντας το μέγεθος και την κατάσταση του ιστορικού αυτού προσώπου, υπήρχε μεγάλη συγκίνηση. Υπήρχαν στιγμές που έβαλα τα κλάματα όταν τελείωνε το γύρισμα» συμπλήρωσε ο Προκόπης Αγαθοκλέους,

«Αισθάνομαι ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης γιατί πρόκειται για μια βιογραφία ενός αγίου που λατρεύτηκε και λατρεύεται σε μεγάλη έκταση» σημείωσε ο Προκόπης Αγαθοκλέους για την ευθύνη που νιώθει ενσαρκώνοντας τον Αγιο Παΐσιο στην τηλεοπτική σειρά του MEGA.

«Η συμμετοχή μου στη σειρά προέκυψε από τον Γιώργο Τσιάκα, ο οποίος σκέφτηκε ότι θα μπορούσα να ενσαρκώσω αυτό το ρόλο» ανέφερε και τόνισε πως αντέδρασε με μεγάλο ενθουσιασμό, όταν του έγινε η πρόταση.

«Υποδύομαι τον Αρσένιο σε νεαρή ηλικία, τον μετέπειτα Αβέρκιο που παίρνει τη ρασοευχή στη Μονή Εσφιγμένου και στη Μονή Φιλοθέου τελειώνει ο πρώτος κύκλος, που ονομάζεται Παΐσιος» πρόσθεσε ο ηθοποιός, υπογραμμίζοντας ότι το πρώτο πράγμα που τον προβλημάτισε όταν ανέλαβε το ρόλο ήταν να μπει στην ψυχολογία ενός αγίου.

«Συνειδητοποιώντας το μέγεθος και την κατάσταση του ιστορικού αυτού προσώπου, υπήρχε μεγάλη συγκίνηση. Υπήρχαν στιγμές που έβαλα τα κλάματα όταν τελείωνε το γύρισμα» συμπλήρωσε ο Προκόπης Αγαθοκλέους, τονίζοντας ότι τα γυρίσματα έγιναν σε αυθεντικούς χώρους, σε μέρη, εκκλησίες και μονοπάτια που περπάτησε ο ίδιος ο Παΐσιος.

«Σκέφτηκα για την κατάρα όσων υποδύονται θρησκευτικούς ρόλους αλλά δεν το πήρα στα σοβαρά γιατί μπορεί να τρελαθείς στο τέλος και ο μύθος να γίνει πραγματικότητα» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε στο «Τι λες τώρα!» και τον Κωνσταντίνο Αρκά για την προσωπική του ζωή, τη σύζυγό του Μαρίνα και τα δύο τους παιδιά Δάφνη και Κίμωνα, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθαν στη ζωή τους αυτά τα παιδιά, ενώ αποκάλυψε τι του είπε η σύζυγός του όταν της ανακοίνωσε ότι θα ενσαρκώσει τον Παΐσιο. «Όταν της είπα ότι θα ενσαρκώσω έναν άγιο, πίστεψε ότι με χάνει, ότι θα γίνω μοναχός. Επικοινωνούμε σε πολλά θέματα με τη Μαρίνα, είναι ηθοποιός και με καταλαβαίνει απόλυτα» πρόσθεσε.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024