Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Passat SW: Σταθερή αξία σε… εξέλιξη

VW Passat SW: Σταθερή αξία σε… εξέλιξη

To αειθαλές μοντέλο πραγματοποιεί μια από τις πρώτες εμφανίσεις του ως δοκιμαστικό πρωτότυπο δίνοντας μια ιδέα για την νέα και αρκετά διαφορετική ενσάρκωσή του

Φωτογραφίες: Automedia

H γερμανική φίρμα χρησιμοποιεί ενός είδους παραπλανητικού καμουφλάζ προκειμένου να κρύψει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του νέου Passat το οποίο εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην station wagon έκδοσή του η οποία θα αποτελεί και την μοναδική παραλλαγή του στην πλειονότητα των αγορών όπου θα διατεθεί.

Εκτός από την νέα του ταυτότητα ως wagon, το νέο Passat αναμένεται να υιοθετήσει αυξημένες διαστάσεις, διαθέτοντας μεγαλύτερο μεταξόνιο και περισσότερους χώρους τόσο στον θάλαμο επιβατών όσο και στον πορτ μπαγκάζ καθώς θα επιδιώξει να εδραιώσει την θέση του εν μέσω SUV φρενίτιδας.

Υπό αυτό το σκεπτικό, ιδιαίτερη βαρύτητα αναμένεται να δοθεί στην περιπετειώδη έκδοση Alltrack η οποία θα προσφέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μια σειρά από off-road χαρακτηριστικά τα οποία θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν ένα επιπλέον επιχείρημα υπέρ του έναντι των crossover.

Σημαντικότατες προδιαγράφονται οι αλλαγές στο εσωτερικό του το οποίο αναμένεται να υιοθετήσει την τελευταία λέξη ψηφιακών τεχνολογιών της VW, σε μια ριζική αναδιαμόρφωση με κυρίαρχες τις μεγάλες οθόνες, τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και τις έξυπνες εφαρμογές και διασυνδεδεμένες υπηρεσίες.

Εξίσου δεδομένα το Passat αναμένεται να ενισχύσει την ηλεκτροκίνητη πλευρά του, προσθέτοντας στην γκάμα του περισσότερες plug-in υβριδικές εκδόσεις οι οποίες δεδομένα θα προσφέρουν περισσότερη ισχύ και  μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην υιοθέτηση μιας μεγαλύτερης μπαταρίας.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα το νέο Passat δεν αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του πριν τις αρχές του 2024.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024