Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηγουμενίτσα: Γέμισαν σκουπίδια το δάσος

Ηγουμενίτσα: Γέμισαν σκουπίδια το δάσος

Τα λόγια είναι περιττά για όλους αυτούς που θεωρούν δικαίωμα τους να μολύνουν το περιβάλλον. Ένα δάσος στην Ηγουμενίτσα αποτέλεσε αυτή τη φορά το πεδίο για να δείξουν την κατωτερότητα τους έναντι των σκουπιδιών που πέταξαν.

Σε σκουπιδότοπο μετέτρεψαν τη θέση «Εικόνισμα-Τσιπουρίκι» στην Ηγουμενίτσα, εκείνοι, που στα σκουπίδια αναπαράγουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Επιτέλους μην μολύνετε ότι αγαπάμε και χρειαζόμαστε

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας χαρακτήρισε τις πράξεις αυτές ως κακόβουλες και πήρε θέση για το θέμα: «Εικόνες ντροπής και ασέβειας προς το περιβάλλον παρατηρήθηκαν στο δάσος Ηγουμενίτσας, στη θέση «Εικόνισμα-Τσιπουρίκι», με αυθαίρετη εναπόθεση σκουπιδιών πλησίον του δασικού δρόμου.

Δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας με προφανές έλλειμμα παιδείας και περιβαλλοντικής συνείδησης εναπόθεσαν αυθαίρετα και εντελώς αψυχολόγητα τα σκουπίδια τους στο δάσος, δημιουργώντας εστία μόλυνσης και κίνδυνο πυρκαγιάς,  καταδικάζοντας παράλληλα όλους εμάς στη θέα εικόνων που δεν χαρακτηρίζουν μια πολιτισμένη κοινωνία.

Καλούμε τους πολίτες, σε περίπτωση που εντοπίσουν τους υπαίτιους παρόμοιων ενεργειών, να ενημερώσουν τον Δήμο, τη Διεύθυνση Δασών ή την Αστυνομία, ώστε να αποτραπούν κακόβουλες πράξεις που αμαυρώνουν την εικόνα του τόπου μας, απειλούν το περιβάλλον και προσβάλλουν τους συμπολίτες μας».

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024