Η βαθύπλουτη ιδιοκτησία της Παρί Σεν Ζερμέν παίζει τα ρέστα της, προσφέροντας «γη και ύδωρ» ή αλλιώς 200 εκατ. ευρώ στον Κιλιάν Εμπαπέ για να μην τον «χάσει» ως ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι και να παραμείνει στο δυναμικό της τουλάχιστον έως τον Ιούνιο του 2024.
Η γαλλική ομάδα και πρωτοπόρος της εφετινής Ligue1 προσπαθεί να δελεάσει τον Γάλλο σούπερ σταρ με ένα «μυθικό» συμβόλαιο κι ένα ποσό που δεν έχει προηγούμενο, προκειμένου να μην ξεμυαλιστεί από τις σειρήνες της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά να παραμείνει στο «Παρκ ντε Πρενς» για άλλη μία διετία.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Le Parisien», η διοίκηση της Παρί προσέγγισε εκ νέου την πλευρά του 23χρονου επιθετικού, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 50 εκατ. ευρώ (100 εκατ. ευρώ στη διετία) και μπόνους υπογραφής άλλα 100 εκατ. ευρώ!
Για την ώρα δεν υπάρχει «αντίδραση» απ’ την πλευρά του Εμπαπέ, με τον ίδιο να δηλώνει αφοσιωμένος στα παιχνίδια που έχει μπροστά του με την Παρί, ειδικά στο Champions League, που αποτελεί και το μεγάλο πόθο του (με τον εφετινό τελικό να διοργανώνεται στο Παρίσι), ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα του ζητηθεί να δώσει μία τελική απάντηση στην πρόταση της ομάδας.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.