Εκτός ο Πρίντεζης από το δεύτερο ματς με την Τουρκία
Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα ταξιδέψει στην Πόλη για το δεύτερο ματς με την Τουρκία κι αναμένεται να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό.
Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε το «παρών», όπως και άλλοι παίκτες των… αιωνίων στο πρώτο από τα δύο ματς με την Τουρκία χθες στα Λιόσια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού όμως έμεινε εκτός από το ματς της Δευτέρας στην Πόλη, καθώς έμεινε εκτός αποστολής, χωρίς να είναι γνωστό κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Θα μείνει στην Ελλάδα, με την αποστολή να αναχωρεί σήμερα και αναμένεται να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό άμεσα.
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς της Δευτέρας:
Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Σλούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Γόντικας, Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης.
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442