Πόλεμος στην Ουκρανία – Οικονόμου: Αφελής και επικίνδυνη η σιωπή Τσίπρα για τις κυρώσεις στη Ρωσία
Γεωπολιτική σύγχυση καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου
Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για αφελή και επικίνδυνη σιωπή αναφορικά με τις κυρώσεις της Δύσης στη Ρωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Ο κ. Οικονόμου σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι αντιλαμβάνεται μυωπικά μια παγκοσμίων διαστάσεων κρίση και καταλόγισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης γεωπολιτική σύγχυση.
Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία – Τσίπρας: Η Ελλάδα να γίνει γέφυρα Ανατολής και Δύσης και όχι προκεχωρημένο φυλάκιο
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:
«Για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας υποτάσσει το εθνικό στο κομματικό. Αντιλαμβάνεται μυωπικά μια παγκόσμιων διαστάσεων κρίση για να εξαντλήσει το μένος του εναντίον του Πρωθυπουργού και με τον τρόπο αυτό φτάνει να βρίσκεται σε γεωπολιτική σύγχυση.
»Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές το τελευταίο που χρειάζεται είναι η κομματική αντιπαράθεση, ωστόσο δεν μπορεί να μην σημειωθεί ότι η σιωπή του όσον αφορά το θέμα των κυρώσεων προς τη Ρωσία είναι αφελέστατη και επικίνδυνη, αν δεν είναι ύποπτη. Δίκαιο χωρίς κυρώσεις δεν υπάρχει. Τα υπόλοιπα την Τρίτη στη Βουλή».
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442