
Ρωσία: Ο υπουργός Άμυνας έδωσε εντολή να αντιμετωπίζονται με σεβασμό οι Ουκρανοί στρατιωτικοί
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, κατά την πορεία των πολεμικών ενεργειών παραδόθηκαν 14 Ουκρανοί στρατιωτικοί
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, έδωσε ειδική εντολή σε όλους τους διοικητές των στρατιωτικών μονάδων να αντιμετωπίζουν με σεβασμό τους Ουκρανούς στρατιωτικούς, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, Ίγκορ Κανασένκοφ.
Στην εντολή υπογραμμίζεται: «δεδομένου ότι οι στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, σε αντίθεση με τους εθνικιστές, έδωσαν όρκο στον ουκρανικό λαό και υπακούουν σε εντολές, πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό».
Ο Κανασένκοφ δήλωσε ότι η Ρωσία κατέστρεψε 74 υπέργειους στόχους στρατιωτικών υποδομών, «μεταξύ των οποίων 11 αεροδρόμια, τρία κέντρα διοίκησης, σημείο ναυτικής βάσης του Πολεμικού Ναυτικού της Ουκρανίας, καθώς και 18 σταθμούς ραντάρ αντιαεροπορικής άμυνας των συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας S-300 και Buk-M1».
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, κατά την πορεία των πολεμικών ενεργειών παραδόθηκαν 14 Ουκρανοί στρατιωτικοί, ενώ οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν ένα μαχητικό ελικόπτερο και τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2 της Ουκρανίας.
- Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε ανοιχτά του Ομάν – Πώς γίνεται η διέλευση από και προς το Ορμούζ
- Η FIFA έβγαλε ανακοίνωση 900 λέξεων για το σκάνδαλο Μπαλογκάν, χωρίς να εξηγεί τίποτα…
- LIVE: ΗΠΑ – Βέλγιο
- Οι ενδεκάδες του ΗΠΑ – Βέλγιο: Κανονικά βασικός ο Μπαλογκάν…
- Μακρόν – Συρία: Ο πρώην… τζιχαντιστής πρόεδρος αλ Σάρα χαιρετίζει τον «πολύ εποικοδομητικό» ρόλο της Γαλλίας
- «Κογκρέσο-ζόμπι» φοβούνται οι Ρεπουμπλικάνοι




