Ρωσία: Καταστρέψαμε την αντιαεροπορική άμυνα της Ουκρανίας
Ο στρατός της Ρωσίας "έθεσε εκτός λειτουργίας" αεοροπορικές βάσεις και κατέστρεψε την αντιαεροπορική άμυνα της Ουκρανίας
Ο στρατός της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέστρεψε τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας και έθεσε «εκτός λειτουργίας» αεροπορικές βάσεις της χώρας.
«Οι στρατιωτικές υποδομές των αεροπορικών βάσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας», επεσήμανε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
«Οι εγκαταστάσεις αντιαεροπορικής άμυνας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έχουν καταστραφεί», πρόσθεσε.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα η Ρωσία ανακοίνωσε την έναρξη ειδικής επιχείρησης στο Ντονμπάς.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι χρησιμοποιήθηκαν όπλα ακριβείας για την εξουδετέρωση των ουκραντικών στρατιωτικών υποδομών και αεροπορικών δυνάμεων, υπογραμμίζοντας ότι δεν απειλείται ο άμαχος πληθυσμός.
Επίσης, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας διέψευσε πληροφορίες από ξένα ΜΜΕ που έκαναν λόγο για κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους που πετούσε πάνω από το έδαφος της Ουκρανίας, τονίζοντας ότι «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]



