Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o
Τούχελ: «Νικήσαμε και όλοι ασχολούνται με τον Λουκάκου»

Τούχελ: «Νικήσαμε και όλοι ασχολούνται με τον Λουκάκου»

Ο Τόμας Τούχελ εξήγησε για ποιο λόγο δε χρησιμοποίησε τον Λουκάκου κόντρα στη Λιλ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Μετά το ματς με την Κρίσταλ Πάλας, ο Ρομέλου Λουκάκου βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής λόγω της αποκαρδιωτικής του εμφάνισης.

Η Τσέλσι επικράτησε (2-0) χθες της Λιλ, με τον Τόμας Τούχελ να μην χρησιμοποιεί ούτε λεπτό τον Βέλγο επιθετικό. Οπως είναι λογικό, στη συνέντευξη τύπου του κόουτς των «μπλε», οι ερωτήσεις για τον Λουκάκου έπεσαν… βροχή.

«Δεν ήταν η στιγμή για να το πιέσουμε και να τον ρίξουμε στην αμέσως επόμενη φωτιά έπειτα απ’ ό,τι συνέβη στο προηγούμενο ματς όπου όλοι επικεντρώθηκαν στις λιγοστές επαφές του με τη μπάλα. Έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα πίσω.

Βλέπετε ότι πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και όλοι συνεχίζουν ν’ ασχολούνται με τον Λουκάκου. Είχαμε άλλους εννέα ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ομαδικό το άθλημα και η προσπάθεια. Ο Ρομέλου ήταν κουρασμένος, λίγο εξαντλημένος αυτές τις μέρες».

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026
Cookies