Στη μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νεϊμάρ.
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τόνισε πως χαρακτηριστικά πως δοκίμασε τα πάντα για να γυρίσει στη Βαρκελώνη, χωρίς αποτέλεσμα όμως ενώ στάθηκε και στην έλευση του Μέσι στην Παρί κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον ίδιο.
Όσα είπε ο Βραζιλιάνος σταρ: «Ήθελα να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, δοκιμάσαμε τα πάντα για να το καταφέρουμε, αλλά δεν το πετύχαμε.
Στο τέλος προέκυψε η ευκαιρία να υπογράψει ο Μέσι στην Παρί και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι φίλος, τα πάμε πολύ καλά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.