Ξύλο μεταξύ Καραγκούνια και Αρσενίου στο Survivor – Τι έγινε και πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες
Η ήττα έφερε εντάσεις στην ομάδα των Διάσημων
Τα πνεύματα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ οξυμένα με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να είναι αδύνατον να ηρεμήσουν.
Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε μέλη των Διάσημων να τσακώνονται σε πολύ έντονο ύφος και ο καβγάς πήρε άσχημες διαστάσεις.
Η ήττα έφερε νεύρα και ακούστηκαν βαριοί χαρακτηρισμοί από παίκτες με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει χωριστεί στα δύο.
«Αν με αφήσετε να μιλήσω θα μιλήσω … Το να μη μιλάει κάποιος και να μην τα κάνει μπάχαλο δεν είναι αδυναμία. Τι μου κάνατε; Όλοι εναντίον ενός… Εγώ δεν είμαι τηλεορασάκιας» λέει σε έντονο ύφος ο Τάκης Καταγκούνιας. Και τότε ο Σάκης Αρσενίου λέει μία ατάκα και… τον κάνει ακόμη πιο έξαλλο:
«Φοράς παντελόνια;» λέει ο τραγουδιστής με τον Τάκη να σηκώνεται όρθιος και να φωνάζει «Ρε, μη μου ξαναμιλήσεις έτσι αν φοράω παντελόνια…». Η σκηνή λίγο έλειψε να τελειώσει με… ξύλο αφού είχαν έρθει σε απόσταση αναπνοής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση δεν σταμάτησε όταν έκλεισαν οι κάμερες και οι δύο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.
Δείτε το απόσπασμα
- Υποβρύχια νάνοι και θαλάσσια drone καμικάζι – Πώς το Ιράν μπορεί να αποκλείσει τα Στενά του Ορμούζ
- «Ήμουν τραμπούκος» – Ο σεφ του Noma παραιτείται μετά από κατηγορίες για κακοποίηση υπαλλήλων
- ΗΠΑ και Κούβα ξεκίνησαν συνομιλίες – «Πρέπει να κάνουν συμφωνία», λέει ο Τραμπ
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα με τον Άρη ως φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας»
- Τερματισμό του πολέμου ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν ζητεί ο Μερτς – «Δεν ωφελεί κανέναν και προκαλεί ζημιά σε πολλούς»
- Σούδα: Δίωξη για κατασκοπεία στον 58χρονο Πολωνό – Τη Δευτέρα η απολογία του
