Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος: Ο Χατζηδάκης «πουλάει τρέλα» για το οχτάωρο και την τετραήμερη εργασία

Ηλιόπουλος: Ο Χατζηδάκης «πουλάει τρέλα» για το οχτάωρο και την τετραήμερη εργασία

Η  σημερινή ανάρτηση Χατζηδάκη ξεπερνάει κάθε όριο θράσους, αναφέρει ο Ν. Ηλιόπουλος

Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη, με αφορμή την εργατική νομοθεσία του Βελγίου, με την οποία ο υπουργός Εργασίας επικρίνει ΜΜΕ της Αριστεράς ότι υποδέχτηκαν θετικά την τετραήμερη εργασία, ενώ τον «περνούσαν γεννές δεκατέσσερις» για κατάργηση του 8ωρου όταν έφερε το σχετικό νομοσχέδιο στη ελληνική Βουλή προκάλεσε την αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου που κατηγόρησε τον κ. Χατζηδάκη ότι «πουλάει τρέλα».

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η  σημερινή ανάρτηση Χατζηδάκη ξεπερνάει κάθε όριο θράσους. Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε στην Ελλάδα εργαζόμαστε 4 μέρες την εβδομάδα και του χρωστάμε χάρη. Όποιος υποστηρίζει ότι το νομοσχέδιο που ψήφισε κατήργησε το 8ωρο και έφερε τα απλήρωτα 10ωρα, μάλλον κάτι παρεξήγησε. Τη στιγμή που η χώρα σπάει αρνητικά ρεκόρ στο κόστος ενέργειας και ο βασικός μισθός έχει χάσει το 10% της αγοραστικής του δύναμης λόγο της ακρίβειας ο Κ. Χατζηδάκης νομίζει ότι μπορεί να πουλάει τρέλα».

Κλείνοντας ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: «Σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται για την αξιοπιστία του ας θυμηθεί απλά τις παλιότερες δηλώσεις του ότι με την πολιτική του στην ΔΕΗ θα μειωθεί το κόστος ενέργειας».

Διαβάστε επίσης – Βουλή: Έντονοι διαξιφισμοί μεταξύ Χατζηδάκη και Τσίπρα – Τα «γαλάζια παιδιά» και ο… «Άγιος Δημόσιος»

Ακολούθως παραθέτει παλαιότερη ανάρτηση του κ. Χατζηδάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στον οποίο ανέφερε για το θέμα της ΔΕΗ: «Έχοντας προχωρήσεις με την διάσωση της ΔΕΗ προχωράμε τώρα στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας για να πέσουν οι τιμές. Θα αδιαφορήσουμε για τις αντιδράσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε αυγά».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024